<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??
返回列表 回復 發帖
我明你既感受,因為我試過異地架
女朋友要返日本,我就返香港,1 年見得 幾個星期,真係好難受
每晚 msn,傾電話,真係唔夠,真係前所未有地想拖住佢隻手,3千幾蚊呀去日本
佢仲要返工,根本就唔應該一齊,佢喊住話點解你唔係日本人,我無奈到極點
我又唔捨得話放手就放手,當時我就同佢講:
如果你身邊有又靚仔又好人既男仔,你去試下,3年內大家都搵過個
如果你3年都無人要,就嫁比我啦,到時我應該畢業,可以養你
講就咁講,其實係比大家一個藉口去放手,我唔想睇住段感情慢慢轉淡
搞到咁樣,我選擇左算喇

如是者過左年幾,而家我都唔知佢有無新男友

[ Last edited by Rika on 2006-11-17 at 09:38 PM ]
Originally posted by 自由神 at 2006-11-17 21:19:

你既諗法有錯!
一對戀...
呢個道理我都明
可惜我內人唔明呢!!
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-17 09:36 PM:

呢個道理我都明
可惜我內人唔明呢!!
慢慢你就學識方手嫁啦!
Originally posted by Rika at 2006-11-17 21:35:
我明你既感受,因為我試過異地架
佢仲要返工,根本就唔應該一齊,佢喊住話點解你唔係日本人,我無奈到極點
我又唔捨得話放手就放手,當時我就同佢講:
如果你身邊有又靚仔又好人既男仔,你去試下,3年內大家都搵過個
如果你3年都無人要,就嫁比我啦,到時我應該畢業,可以養你
講就咁講,其實係比大家一個藉口去放手,我唔想等到淡先放
天涯淪落人
我個心係真係想同佢結婚嫁  ~~ 雖然嫁下我細個
所以一想到咁樣    我就講唔落口
聽到佢話 累    自己個心都極唔好受  
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-17 09:11 PM:

我係男仔

我同佢唔係日日都見到面   一年見既次數都有得計
佢唔開心   覺得累  係因為 :  我同佢係兩個唔同地方住既~
其實呢個問題好簡單又好現實
是但1個放棄現在的
去同另一半一齊
如果唔係冇得解決的

如果佢係會返黎的
咁就真係睇你地分開前愛得有幾深
如果唔去探佢
玩完真係遲早的事

佢係去讀書\做野\移民\原居係當地?
Originally posted by 自由神 at 2006-11-17 21:41:

慢慢你就學識方手嫁啦!
我人生中    真心愛既女仔唔多   得一個
偏偏果個就係呢一個

如果我係對玩玩下既女仔  我可以由得佢一腳踏幾船我都唔會理佢  (不過我未遇過咁既女人)

不過都會聽你意見

我暫時都唔會理住   見步行步~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-17 09:49 PM:

我人生中    真心愛既女仔唔多   得...
唉!為情所困既兄弟最難幫嫁!
我唯有祝你好運啦!
Originally posted by 自由神 at 2006-11-17 21:54:

唉!為情所困既兄弟最難幫嫁!
我唯有祝你好運啦!
than Q than Q  ( = THANK U  THANK  U )
Originally posted by austin666 at 2006-11-17 21:48:

其實呢個問題好簡單又好現實
...
去讀書~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-11-17 09:55 PM:

than Q than Q  ( = THANK U  THANK  U )
私人醒!3分鐘後 del...

[ Last edited by 自由神 on 2006-11-17 at 10:07 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [2006-11-17每日精選]愛一個女仔可惜令到佢覺得很累應怎做好??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。