<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:
; E3 h( h! o9 q8 z; W$ v/ f1 s8 Y8 Z# p: P0 S0 j% [
% P9 K* d* _6 |- k1 u
其实江總全名系边个?! r4 s! @) T) S4 }: g# f1 s2 z! O
他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
) G2 n- w# X5 s
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:
* ]. L5 Q+ N' w$ o朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
6 G% r/ k  p5 b$ i

; n* P  l/ o3 i) u7 I9 c点解你会认为我系馬六甲黎既咧?
; ?9 Y- |% @' e, k3 q! R2 N, ?! w; P我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:$ l) n% F9 R8 Y3 ^
千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊; m, ^' P9 Z+ T$ C# y; j3 ~
要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
4 s$ O% L( u( F5 Z/ e

. q+ B! s4 _; ]; I, ~0 {1 ^点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
7 k& J; I' o! G0 b) C  F' Q好闷架?
' h/ E4 p" f% |8 M, x8 B8 r6 Y6 T乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:" A3 W4 t+ t! e7 |  T
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
2 f( I2 R% D* g; t; u6 I
% }* n1 l2 I' ?' f) V
多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:3 [1 m4 h6 W- ]" {: G6 e
: p0 [, h6 [9 E' {. l% e0 p
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
( a; ^) I* K7 A0 B8 U* j. z
0 O/ @' @* I. ]  x) u0 c2 S" t讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!
7 \2 m; {! I! o如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!2 n7 k% X$ a# p, K7 k
比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:
7 J) q  O' r  B# O1 v7 ^# t" u
, G) ?# {1 Q2 c  F
$ v$ R1 w4 q) m9 [$ T点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
# D' i6 l1 Q) _; a0 \- E好闷架?6 l3 `/ \4 Y' T- ^% E9 H. T
乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
6 n$ P+ Z  A- E* H, D$ ^4 Y佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:/ P( J, `7 V5 Y% N# h
! `2 \) S* h1 T. ~* ]
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
( Z/ s) I2 ~' f2 c
+ Y2 n0 Z1 h/ U" [3 d: g& v
你点知架!?
) a$ o  T" ?1 i, ^下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge+ W* `* }; y0 M" U
我建議你去埋ocean park& t0 i# O) V! X6 R# W, V
因為我覺得ocean park始終係hk ge地標1 [, q+ C! o* u
同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。