<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:. [+ P% a  v! [
! E! w0 ?$ b  z  [- q  _; H; h
+ ~: Y  |4 Z  g5 V4 _
其实江總全名系边个?8 l3 T4 B8 E( {- p- F) R$ F% \
他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
/ I% M8 _. x: g/ J- Q
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:
. z5 R* ^' Z: x) e  O9 ]朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
3 [, W  p- M1 _0 q
5 D6 I- k  L+ F1 y: j3 E
点解你会认为我系馬六甲黎既咧?# {) u/ X. N* k+ p: F' x
我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:* ~5 m( p+ m! {' Q% C+ R
千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊) @  d( B% m# r3 o
要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
# y" T6 p1 B- v( a) [4 Q$ [" J
1 b7 B3 x# I, ^# v- |' }点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?8 ~' N: X" f4 \! \+ N6 ?
好闷架?
; C& x) _5 e" D乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:
' \1 f+ C% O9 e係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
' c: R: }* l; c% k# I8 r
5 A* K& z/ _: b% Y多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:$ L) z* c8 t0 D  ~
4 M/ ]9 _. |" L
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
( O; o/ F- g# e  T; t! n
. p' d1 h4 N4 P
讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!5 L* `# C- x- {; L$ G. J
如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!) j) m7 M. G/ V  F5 T1 f
比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:
/ R) P" [' l* p' ]. t: K8 Q1 w, a( b# v1 Y  P; s8 P

. @: m' q/ n* v1 X1 F5 E点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?' n6 G3 q* o: |" n' b6 X! ~
好闷架?
1 b3 c4 c& t! y( r乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
9 ?) x0 r# y2 I8 w( D& G/ U
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:
% D* p# Z  E; x- G( z% v7 U* L
& R2 R$ A4 _1 u3 }佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
2 F6 ~% s/ t- X+ {) N9 b4 n( d
4 W5 i! F* T6 V5 r你点知架!?$ b; P6 G9 p: w0 b6 ~
下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge+ b" {& _2 ?  [% {5 a
我建議你去埋ocean park
, R4 s& C. |9 z' R  H因為我覺得ocean park始終係hk ge地標
# w' r) t) \# e2 M1 Z; d( v同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。