<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:
* K( }. y$ ^( e1 z" `4 a1 |
, I( j1 N" h+ J* ]6 \; d$ a8 j5 F# w0 p6 w  d# ~- ~# o  C
其实江總全名系边个?- I  B% m4 Z1 d* b$ L5 s0 w) L
他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
, i. m! w- D" g% N0 J8 j! o6 {1 |
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:% G( D2 q, D- y
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
, s4 w6 ^/ `+ t+ a, d% N& W" v7 P
! D. D: v2 k3 J- i. m+ }3 E
点解你会认为我系馬六甲黎既咧?4 b, Q# _+ y. H2 N( ^; }
我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:3 M9 \. G4 M5 X. d
千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊! o. B: F" y; q; S% }
要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
( q5 X& T7 Q/ Z; C( t
' [1 {& X6 N# q& Y4 E- `点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
1 V0 |  W, p" J1 ]$ P好闷架?
1 ?" n# @2 ^0 ?- e/ e, F( t乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:! L* X; x' j( m) X" V% h0 s" _4 U4 W
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
/ q# _" F* j  ?: M. g
9 `0 b6 e% Q' O5 L
多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:4 `4 l1 p6 M6 _9 W% c- Z

) q4 r+ a  Q4 R提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
! A+ I2 p% S' B+ b3 x$ `# n% }8 q
1 }: r; H! [+ y2 g2 _! i  L' A讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!9 }/ h! B, E0 V( o3 l! F3 s" M
如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!! O3 X6 Z% f& A0 C( v
比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:5 Q5 P' {6 G* c$ K

! E2 B4 h) X0 V, M* {
2 t9 P6 u/ l9 a点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?8 t) s9 W+ g( }7 P4 n4 Z3 b5 T& J
好闷架?
5 ?2 Q+ j+ \  l! [' t& }! o乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
; O5 o) S4 o! E
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:: \- z! Y% I% y. m
$ Q7 w. m/ N% [: C: i
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
) S) |& E) ^5 q. ]  N- }
+ p, D' }" X5 P: a7 V你点知架!?
9 J2 y& `+ Q1 y9 f0 P下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge
! l9 A& x4 S9 u* `9 G. R我建議你去埋ocean park
! O3 j/ q/ j& H4 ]( d4 s9 e因為我覺得ocean park始終係hk ge地標" h3 ]6 E9 Y) v" z! h
同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。