<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:$ J" q* j/ W$ F8 `
7 x: B# L8 n2 J; v% n2 ?7 o! V% y

* ?8 P% ^6 ^  N2 r5 L% s( s其实江總全名系边个?$ d, U( h+ L" ?; a
他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
0 g4 t4 G  P7 n, N7 d5 \# O
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:
$ w+ n/ U9 o/ L朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
. L* L3 N+ r7 H& O8 y

" ?3 E9 J; M. E点解你会认为我系馬六甲黎既咧?
" ]4 E1 S; v0 t3 x$ c: H我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:
0 n+ V! ?4 Z+ u$ P- n/ }! ^千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊! ~. d3 A8 {5 X; _
要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
  ]# ?& ~  w4 {2 R% E% B  f) F

" O* D8 S  J3 M  {- I2 m8 \2 S点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?. p& v) Z& r5 k) x1 V; G
好闷架?
$ e" q& s$ v. E. o8 I乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:
2 L1 W) m/ H9 b2 S6 G係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
8 V9 ?0 U; R0 ^9 O

N& m# T8 s( W7 U; H多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:
7 i9 U2 y+ w6 I
: |# A6 f' Y3 Z% a& A7 _- o# }. k提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
3 k3 `- z' c7 n: J5 I0 d

9 g. s5 G" e7 D' n4 I% w讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!8 U  p0 M$ V3 g8 C( @
如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!
% g1 K$ A. ~! S! G# v比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:3 P2 O9 F4 o! N$ J$ E
3 z" \6 e+ U. [1 w+ J9 I
6 O* I* i; Y8 v! s4 l8 \0 U/ A/ X0 M
点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?) C0 w8 |" `, A: y0 ?
好闷架?
2 @2 X2 e+ a$ o6 p% l乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
- O5 C0 G/ G1 E, h( v) @
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:& o. u" x0 m+ h
: c' t- T3 n2 G$ Z: S$ i, o
佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
+ w0 S9 s$ ^( ]+ U
  M2 O% K9 G7 h4 C1 w5 _2 }你点知架!?
$ @4 u) O2 F) e3 {下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge
, j- v3 a( K$ T4 f" l' M4 k$ D& n我建議你去埋ocean park1 b  O% q2 J' [0 S- s
因為我覺得ocean park始終係hk ge地標
7 O# u+ F7 \9 r2 m% g同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。