<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鍾意左影視店老闆娘。
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 鍾意左影視店老闆娘。

我有一個朋友。。。
鍾意左一間影視店既老闆娘。。。
不過。。唔知道點樣開口約距去街。。
請問各路英雄好漢有無乜野好辦法?
可以幫下我個朋友呢?
THX!!
佢地兩個D年齡有無距離先??...
老闆娘---------唔係指有個老公ga ma
Originally posted by karen0123 at 2006-11-28 10:58 PM:
如果将情况分开

假设有  ---- Plan A 会系点 呢?

假设无  ---- Plan B 会系点 呢?

[ Last edited by vv1668vv on 2006-11-28 at 11:14 PM ]
Originally posted by karen0123 at 2006-11-28 10:58 PM:
娘係指女人
老闆係身份
老闆娘=女老闆
唔一定要有老公先可以咁叫

答覆主題...
首先你要清楚佢有咩時間得閒
因為佢要看店
仲有最好唔好約佢睇戲
其他點做要睇時間啦
點講?當然係單刀直入啦
唔通日日去咩
多數女人都好憎d膽小鬼
Originally posted by austin666 at 2006-11-28 11:41 PM:

娘係指女人
老闆係身份
老...

果然 有一番獨特既見解。。

不過。。。單刀直入? 。。。。
如果 唔怕 流血不止 既 話 ,都應該算 大膽 籮掛。。。
成日去租碟一定會有印象啦,
要傾到計一定唔難,先問下人叫咩名先啦,(e.g.你點稱呼呀?)
名都未知做咩都唔得啦...哈
急唔黎,急唔黎...
跟住同人地熟左啦咪試下同佢講得閒搵佢出黎一齊玩呀,做個朋友都好呀嘛!!!!
咁咪冇咁尷尬囉....(千祈唔好問人拎電話呀,衰更~~)
你問我地拎意見都係想發動攻擊既時候冇咁尷尬之嘛^^
Originally posted by at 2006-11-29 01:43 AM:
要傾到計...
幾到肉
不過我地講咩都冇用
最緊要係行動
Originally posted by at 2006-11-29 01:43 AM:
要傾到計...
谢谢你宝贵的意见。。我会转告友人。。
Originally posted by ko~la~vin at 2006-11-29 01:56 AM:

幾到肉
不過我地講咩都冇用
最緊要係行動
同意
有計劃無行動。。都系無乜用。。。
能先參考各位高見。。。
相信我朋友成功機會將會倍增。
多d 租碟, 但唔好租咸碟, 只租一d 文藝片, 咁對方實會做主動 la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鍾意左影視店老闆娘。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。