<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 為何靚女的男友往往是肥仔??
返回列表 回復 發帖

為何靚女的男友往往是肥仔??

不知你有否見過.....街上很多肥仔的女友質素都不錯....
為何呢??
我諗係因為佢地個何包都好好好肥gua......
Originally posted by balachiDavis at 2006-11-30 12:02 PM:
我諗係因為佢地個何包都好好好肥gua......
简单直接,一流!!!
咁又係, 見到你咁瘦, 屋企一定冇乜錢...
Originally posted by bigfish at 2006-11-30 12:38 PM:
咁又係, 見到你咁瘦, 屋企一定冇乜錢...
唔係ge
可能佢地用左d錢去瘦身呢...
如果一個瘦仔, 一個肥仔~~
我會揀肥仔~~
原因係....
冬天又暖d~~
好攬d~~
最重要係.....係個肥仔隔離, 睇落都會瘦d

但係....靚女既男友住住係肥仔...
可能咁岩唧~~
即係我見到醜女旁邊有個靚仔....

其實女仔揀男朋友...我覺得身形就最唔考慮既因素....
仲有丫....
好多男人可能拍拖前好fit , 拍拖後變肥
(我眼見都唔少)
Originally posted by 極樂 at 2006-11-30 08:37 PM:
ME 2

掉返轉頭, 好多靚仔的女友是肥妹
Originally posted by 極樂 at 2006-11-30 20:37:
如果一個瘦仔, 一個肥仔~~
我會揀肥仔~~
原因係....
冬天又暖d~~
好攬d~~
最重要係.....係個肥仔隔離, 睇落都會瘦d

但係....靚女既男友住住係肥仔...
可能咁岩唧~~
即係我見到醜女旁邊有個靚仔....

其實女仔揀男朋友...我覺得身形就最唔考慮既因素....
仲有丫....
(我眼見都唔少)
好驚呀~~~~
我身邊個女人佢講明密謀咁做呀~~~~
我唔要做肥仔呀~~~
Originally posted by BOYDWAN at 1-12-2006 02:02:

好驚呀~~~~
我身邊個女人佢講明密謀咁做呀~~~~
我唔要做肥仔呀~~~
肥仔幾好吖~~
你睇鄭則士幾受歡迎呀~~
我係一個肥仔,我又唔覺得我d女正啵!
可能我窮卦!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 為何靚女的男友往往是肥仔??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。