<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 刺激內容選--色文
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mayi at 2006-12-13 10:31 PM:

熟女经验多,应该不是很羞涩吧。
可能我表達得唔好~~
佢地縐眉果下 , 我覺得有種"羞"的味道
而且 , 佢地好似任由擺佈的~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-13 10:44 PM:

可能我表達得唔好~~
佢地縐眉果下 , 我覺得有種"羞"的味道
而且 , 佢地好似任由擺佈的~~
如果流落荒島10年, 你會選擇哪位* 熟* 女星作伴?
Originally posted by mayi at 2006-12-13 10:53 PM:

如果流落荒島10年, 你會選擇哪位* 熟* 女星作伴?
老實說 , 如果10年 , 就真係唔會要 熟女
想想 , e+係熟女 , 5年後可能己經開始殘
咁之後5年點???
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=132453&fpage=1
如果3年呢??
Originally posted by mayi at 2006-12-13 11:02 PM:
如果3年呢??
3年的話 , 過了45歲的也不太會要
因為45歲後的美 , 是可遇不可求的
而且最後的"美"了 , 不肯定何時會失去 ...

45歲以下的 , 也要找保養明顯較好的
伍詠薇 , 周海媚 都ok~~

睇e個呀
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=132453&fpage=1
周海媚我不太喜欢,眼睛不好看。现在结婚没有?
如果是我,我会选林忆莲。她皮肤保养得很好,身材也可以。
Originally posted by mayi at 2006-12-13 11:18 PM:
周海媚我不太喜欢,眼睛不好看。现在结婚没有?
如果是我,我会选林忆莲。她皮肤保养得很好,身材也可以。
周海媚 不好看?!?
e+佢變左熟女 , 又知佢係旗人
令我對好有興趣
(不過 , 如果我是和她同一時代
我就未必對熟女咁有興趣~~)

林忆莲e+可以話正過後生
佢後生好瘦 , 唔靚 , 係實力派
why係實力派???因為無樣做偶像派 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-13 11:25 PM:

周海媚 不好看?!?:h...
只是个人喜好不同罢了,呵呵。

为什么你喜欢灌肠的情节?
Originally posted by mayi at 2006-12-13 11:32 PM:

只是个人喜好不同罢了,呵呵。

为什么你喜欢灌肠的情节?
喜欢ed野 , 邊有解釋架 ...
只能說 : 是基於男性的劣根性~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-13 11:40 PM:

喜欢ed野 , 邊有解釋架 ...
只能說 : 是基於男性的劣根性~~
灌倒小泉!上次我苦苦哀求,你还是在文中对林姐姐使用了这一招,,,让我很伤心。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 刺激內容選--色文

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。