<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對美貌女子ge恐懼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fderek at 2006-12-4 12:27 AM:
我同樓主既想法有好多幾乎100%接近
...
我反而介意女友唔係美貌女子囉
Originally posted by bigfish at 2006-12-3 22:31:

明白還明白, 將就還將就
講就容易,做就難喇~
.
家下d後生係肉體成熟個思想嫁~(拍拖,做愛年輕化)
過18歲既靚女仲係處既真係幾乎0......
過18歲既處男應該比處女多~
男既好多都係為左扑野拍施,女就應該係仲視精神方面多d~
有你這種思想既人應該不少,我都好同意你~
拜金更可怕,衣家d後生真係找幾個節儉既都無,
女的拜金比男更可怕,(男的也很多)係唔係都要名牌,
同佢地講道理完全無用,佢都實係話名牌好d,靚d~
就算係件淨色既衫,多個名牌個名就貴好多~
可能真係好d,但係個價$同質素點都唔成正比......
加多項~天真無邪既女仔真係國寶啊~
(以上內容只是說明部分人)
我也是见到美丽女子就紧张,不知所措了。
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-12-6 10:31:
家下d後生係肉體成熟個思想嫁~(拍拖,...
年輕化?其實古代仲早,12,3歲已經成家立室嫁喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-12-6 08:10 PM:

年輕化?其實古代仲早,12,3歲已經成家立室嫁喇
没错,没错,现代人成家比较晚的啊。
Good luck finding a girlfriend with this mindset.
咁你係保証如果俾你搵到個 又貌美 又天真無邪 又未經人事 又未kiss過o既女仔的話
一定唔會搞佢 / 飛佢 先??
Originally posted by seafireson2 at 2006-12-2 08:58 PM:
完美主義者
一聽見人講係完美主義者...
即係諗到你係一個不完美既人
但卻要人地完美囉...
太唔公平啦....

什麼係完美...
你要令人人都話你老婆又靚?對你又好?又係處?

其實破左處咪一個完美既人囉...
冇左呢樣野..
你老婆開始比你攪前
同比你攪完之後...
完全冇分別
因為唔會失去咁d野
...你話幾完美呢
Originally posted by joeydick at 2006-12-5 19:54:
其實有些還比你想得更理想...
諗得更童話ge人仲大有人在_______
Like me
Jai 諗
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 對美貌女子ge恐懼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。