<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我肚裡有個小寶寶
返回列表 回復 發帖
Originally posted by anakinchan at 2006-12-3 08:41 PM:
結婚幾多錢真係豐儉由人,你女家要收...
我個妹結婚, 我妹夫好似俾左三萬禮金....
(我諗都係呢個數掛, 不過佢連禮金錢都唔夠.....)

而且佢男家無乜親戚朋友,
相反, 我女家就勁多人

我知道我個妹結婚, 佢老公好似用左18萬......
唉~~~~~~邊得黎咁多錢丫!!
Originally posted by bigfish at 2006-12-3 10:31 PM:

擺走有機會回本喎
我有聽過, 問題係我女家多過男家....
如果我d同事當入男家....都有機會回本既
Originally posted by 極樂 at 2006-12-3 10:32 PM:

我個妹結婚, 我妹夫好似俾左三萬...
18 萬都冇? 你丈夫好細咋?
Originally posted by 極樂 at 2006-12-3 10:34 PM:

我有聽過, 問題係我女家多過男家....
如果我d同事當入男家....都有機會回本既
如果有以前同學電話, 咪寄多d 請怗囉, 賤d 都要架啦
首先恭喜你啦!!就快做媽媽!!
其實你有無諗過墮胎??有時墮胎未必唔係好事
你地生左"佢"出黎但未必養得到(養到佢養唔到自己咁就無癮啦)
我好多fd都係一出世老豆老母養唔到佢地,就唔理佢地,將佢地放係孤兒院
唔想你好似嗰d人咁!!!!!!!
你真係好好彩.......要問下個男仔肯唔肯負責啦
希望你會開心咁面對啦
Originally posted by 極樂 at 2006-12-3 08:01 PM:
一次意外, 足以致命........
六合彩...
首先我一定要同極樂姐姐講﹐恭喜晒!!!

[size=-2](我唔理唔理唔理﹐我要加夠極樂姐姐18分﹐實發呀~~)
本身傷風狂流鼻涕ge 我﹐都即刻精神晒……

多謝極樂姐姐妳信任我o地﹐o係呢度公佈呢個咁好ge 消息呀~~~

身為女人﹐有得同自己個最愛ge 人結婚生仔係人生中最幸福ge 事…!!!!!

唔知妳feel 唔feel 到佢ge heart beat 呢~~^^ 唔知妳幾時會feel 到呢

唔好唔開心呀﹐唔開心會影響個bb ga!!!! 妳開心d ﹐第時妳生出黎ge 寶寶都會肥肥白白d 同健康d ga^^

要休息多d 唔好亂諗o野ga ﹐悶o個時上黎ef 同我o地吹下水lum~~~ ^^ ^^ ^^有d 咩困難我諗ef 班友仔都會好用心落力幫妳諗﹐妳同妳先生(嘩~ 呢個名稱幾正呀)都會一齊解ga ma~^^

再次講多一次﹐Congratulations~~~ 結婚生仔本來係好幸福一生一世GE 事﹐唔好咁愁la~~^^

[ Last edited by trista_cheong on 2006-12-3 at 11:25 PM ]
Originally posted by bigfish at 2006-12-3 10:39 PM:

咩道理呀?
你玩野定係點??
身家隨年齡增長..
唔錯呀: )
Originally posted by bigfish at 2006-12-3 10:39 PM:

喂呢度係開心帖﹐okay???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我肚裡有個小寶寶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。