<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【加分題】最最最勁or屎的飲酒經歷
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jeff_0930 at 2006-12-12 09:23:
係....有冇興趣join埋一齊去
你又有去過
都好喎,果間野d拳手都幾肯猜嫁
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-12 13:46:

你又有去過
都好喎,果間野d拳手都幾肯猜嫁
港男版聚??
Originally posted by AWU at 2006-12-12 17:38:

港男版聚??
有女拳手好似好吸引噃...............
Originally posted by AWU at 2006-12-12 17:38:
港男版聚??
都有得諗下嫁
Originally posted by BOYDWAN at 2006-12-12 18:39:
質數OK啦,D拳手都幾青春嫁
Originally posted by BOYDWAN at 2006-12-12 18:39:

咦......你都有興趣呀
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-12 18:55:

都有得諗下嫁

質數OK啦,D拳手都幾青春嫁
叫大皇call埋d好野搭夠囉
我自己就唔係成日飲,不過老豆就唔同。

佢話響廣東飲多少少都會醉,但響東北,飲幾支五十幾度既酒都無事,差好遠。
.
Originally posted by AWU at 2006-12-12 19:02:

叫大皇call埋d好野搭夠囉
個idea都幾好喎
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-11 22:41:
AWU: 嗯....都講得幾detail, 不過唔係太特別, +4
癈事講咁癲啦,會嚇親人嫁
最屎經歷:

學生期: 中學時期, 未夠秤, 同埋班同學飲, 成晚飲唔夠兩杯大生啤就飲醉, 跟住上左個同學屋企過夜....... 兩日之後, 染上"德國麻疹", 一個星期無番學. 有d同學以為我飲到番唔到學.
ps. 同學們如果你記性好, 我講得出呢單野, 你應該知我係邊個!

成年期: 6年前的一個長假期 (中國東北), 我個國內同事結婚, 成班香港同事同班國內同事連飲幾日白酒, 我終於飲到出事.......... "醉左睡著時賴尿". 返到香港睇DOCTOR, 中醫話我飲壞左個BODY, 28歲就要開始戒酒 (之後.........一個月唔足夠又飲番.........)

工作應酬期: 中國東北冬天, 早上十一點開始同個客食飯亦開始飲, 個客知我是香港人, 於是遷就我飲啤酒,...........東北飲法杯杯清先叫俾face, 於是我一手拎起個水杯大大啖飲, 諗住快d一杯, 點知間酒樓d 啤酒唔凍, 仲要有d暖, 我一飲落去即刻反胃, 好似花洒咁噴出, 噴到成張枱都係......... 我兩個同事和個客嚇到呆左, 以為我吐血.
ps.大家都知暖啤係幾難入口....... 不防用腦幻想一下一大啖飲暖啤會係咩feel!!
最後我叫個侍應拎30支啤酒入freezer, 點知佢話間酒樓無freezer, 於是我俾 RMB20個侍應叫佢拎出門口放入街上D SNOW內, SNOW凍先飲.

最勁經歷:

6年前的一個長假期 (中國東北), 一落機去食飯, 因為我post最細, 我先敬我公司當地的總經理, 跟住自己老闆, 香港總經理....... 敬左11杯白酒, 點知北方規矩要回敬先至有禮, 全部人加來回22杯. 飲完去karaoke再飲, 我班北方同事話我真係好飲得.... 點知3日後, 變成最屎經歷.

約9年前, 星期五我同個FRIEND去manhattan, 之前叫 ING, 依家叫... (早排去過, 但唔記得左). 因為星期五無咩客, 個bar tender 亞 Neil 又熟, 亞 Neil 話好悶, 於是整左23個唔同嘅SHOOTER俾我同個FRIEND飲, 過程中當然唔少得其他VODKA, 威士忌.

----------------------------------
AWU: 由N年前講到而家, 仲咁詳細.....唔比個滿分你都唔得啦 +10
p.s. 德國麻疹唔係女仔先有o既咩?

[ Last edited by AWU on 2006-12-14 at 03:13 AM ]
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【加分題】最最最勁or屎的飲酒經歷

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。