<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【加分題】最最最勁or屎的飲酒經歷
返回列表 回復 發帖
Originally posted by AWU at 2006-12-12 07:01 PM:

咦......你都有興趣呀
我都有興趣呀!
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2006-12-12 09:47 PM:
最屎經歷:

學生期: 中學時期, 未夠...
Thanks for your marks!!! Thank you!

德國麻疹, 男女都會有機會染上, 所以如果你準備做papa, 要打左預防針. 而孕婦染上, 會影響個胎.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2006-12-12 09:47 PM:
最屎經歷:

學生期: 中學時期, 未夠...

p.s. 德國麻疹唔係女仔先有o既咩?
乜反而唔係男仔機會大d咩

我記得我果個年代, 德國麻疹預防疫苗係女仔先有得打(學校免費果d),

所以, 反而應該男仔無抗體既機會大d,(因為我相信好少人會比錢去打預防疫苗)
Originally posted by clkgtr at 2006-12-14 05:11 AM:

乜反而唔係男仔機會大d咩 :confus...
係呀! 我記得我see doctor果時, 個 doctor同我講, 如果有男同學笑你染上德國麻疹, 你就話"你都會有機會, 除非你係女仔, 先至有打左預防疫苗."

yeee!! 明明我有3百幾 4百分, 點解得番一百分?

[ Last edited by hamsubboy on 2006-12-18 at 09:06 PM ]
一 定 會 成 功 。
我飲過唔超過10次,半罐到半打啦,好少
平時去bar點都有半打ga la...
去清吧飲black russia都2-3杯

前2日去7-11買左支vodka mix, (可能太難飲, 又可能係心情好差)...竟然半支就嘔

----------------------------------
AWU: 你都幾鍾情d俄羅斯野喎

[ Last edited by AWU on 2007-1-4 at 05:09 PM ]
勁屎果次應該係初初學飲酒果陣...飲完兩枝細啤已經要湯~~
仲要係一路噴一路沖出酒吧wor....形成左條"血路"law!!!勁俾d同事笑!!
最勁果次應該係有一次失戀...1個人飲左17罐啤酒加1枝gin酒
率之"獨醉街頭"....訓到第二朝先醒!!

----------------------------------
AWU: 嘩....咁都飲你唔死

[ Last edited by AWU on 2007-1-4 at 05:11 PM ]
歐冠16強你睇好邊隊捧盃??http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105037&sid=YIyY5N
最勁係個fd生日..,開頭其他fd未來咪得2個隻秋...黑仔到我阿.浦浦都係我輸
加上果期又真係幾黑仔,人生低朝之一..半個鍾左右就飲左1打
之後班死仔來到又飲左2打半.8個人飲左8打酒.好彩仲識返屋企.
by果肚成肚氣,湯到無野,仲湯,飲水又湯.前后果晚湯左6獲..

最屎係返大陸,做左成日野,又坐車.果日坐左十幾粒鍾車,果晚咪去吧,飲左2支就來
仲湯係個fd件杉....

AWU: 話明要最勁同最屎, 點解兩次都係歷""

[ Last edited by AWU on 2007-1-4 at 05:14 PM ]
平時去bar點都有半打ga la...
去清吧飲black russia都2-3杯
最勁係有次hotpot, 7男5女, 5個女都唔多飲, 埋單先知開左28支酒 (係650ml 裝)...平均仔仔都3支 (係last1個鐘先開始豪飲).....正式飲飽食醉

前2日去7-11買左支vodka mix, (可能太難飲, 又可能係心情好差)...竟然半支就嘔

AWU: 做乜之前講完而家又講? 係咪呃post?? 不過見你今次detail過上次, 算數啦

[ Last edited by AWU on 2007-1-4 at 05:16 PM ]
最屎係,飲完2罐500毫升啤酒之後個身出紅點,好難好耐都未訓著,到起身
就係咁嘔黃謄水,之後就感冒左4日

AWU: 得個最屎 +2

[ Last edited by AWU on 2007-1-9 at 06:12 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【加分題】最最最勁or屎的飲酒經歷

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。