<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【球財通告】各位「EF賭徒」
返回列表 回復 發帖

【球財通告】各位「EF賭徒」

首先多謝大家一直支持估估下遊戲系列,admin同b仔涼粉亦因為大家反應良好而劃出球「財」球戲呢個區。其實呢個區除左比大家玩估估下試下自己眼光之外,亦非常歡迎大家發題講下波盤、賭波心得咁,甚至你唔想講波,講下馬仔、麻雀排九亦無問題,有趣獨到嘅題目仲有可能有分加ga!
中意發個貼玩下牙較戰,支持下自己中意嘅球隊或者落左飛想發下up風亦絕無問題!
方向亦會以港男為依歸,爆粗發泄(輸錢?)亦無不可,不過就唔可以爆粗鬧其他會員,球「財」唔係求氣嘛!

好!大家玩得開心d!

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-12-4 at 02:28 AM ]
Originally posted by toro at 2006-12-4 02:24:
首先多謝大家一直支持估估下遊戲系列...
嘩!!!中於都開啦....我諗我呢個賭徒實日日係度都得.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2006-12-4 02:27 AM:

嘩!!!中於都開啦....我諗我呢個賭徒實日日係度都得.....
記得多d同d兄弟交流下喇咁
蛙兄......可唔可以比詳細d既守則???例如......

(1)可唔可以post其他網站(包括馬會及外國網站)所提供既既賠率晌度???(我個人prefer可以...如果唔係就好難討論...)
(2)發表個人意見時......需唔需要一定表態自己既選擇???
(3)我覺得需要一d守則去防止一d冇意義回覆如:曼聯今晚win硬...之類...
(4)以咩形式出post???以時間為單位???(我個人prefer....因較易follow)...以比賽地區為單位???

最後我post一個外國既賭波forum係度比蛙兄你參考參考....希望幫到你...你睇完可移走佢.....http://forum.bettingadvice.com/

真開心.......估唔到真係出現呢個區....我實日日黎...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
(1)可唔可以post其他網站(包括馬會及外國網站)所提供既既賠率晌度???(我個人prefer可以...如果唔係就好難討論...)以唔係有意宣傳其他網站或討論區為原則
(2)發表個人意見時......需唔需要一定表態自己既選擇???唔…有意見傾下計就得,唔一定要表明買咩揀咩嘅…
(3)我覺得需要一d守則去防止一d冇意義回覆如:曼聯今晚win硬...之類...無意見回覆會先警告後嚴懲,歡迎各會員舉報,同時希望大家自重,如果令ef失去平衡盞大家少個地方玩,現時唔想定太多規則住,盡可能令大家玩得free d
(4)以咩形式出post???以時間為單位???(我個人prefer....因較易follow)...以比賽地區為單位???呢個我無乜所謂…會有乜分別ga?

多謝你嘅意見先~~~~
我想問係咪一定要係你預設的綠色標題下發表,不可以自己開個題來發表的,謝謝!

加一句「灌水即殺」...
Originally posted by locklock at 2006-12-4 03:30:
我想問係咪一定要係你預設的綠色標題下發表,不可以自己開個題來發表的,謝謝!

當然可以自己開個題目來發表,歡迎之至~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-12-4 11:27 AM:

當然可以自己開個題目來發表,歡迎之至~
(訓醒)無錯無錯歡迎另行發貼

歡迎另行發貼

歡迎另行發貼歡迎另行發貼
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【球財通告】各位「EF賭徒」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。