<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [酒之加分題] 各位大大,請問呢支酒值幾銀 ????[遊戲已結束]
返回列表 回復 發帖
我估惠康價~~
$99.9
歐冠16強你睇好邊隊捧盃??http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105037&sid=YIyY5N
截止時間就到喇~ 就嚟開估喇~

手快有~ 手慢無呀~~~~
其實我都唔知幾銀,因為是人家送比我

我可否估埋一份 ???

^-^
Originally posted by PKTung2 at 2006-12-23 21:21:
其實我都唔知幾銀,因為是人家送比我

我可否估埋一份 ???

^-^
sure~
咪問返你個friend 呀~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-12-23 09:23 PM:

sure~
咪問返你個friend 呀~
我都想................但好似好衰

我估 $ 500

假如咁好彩中了都唔使加分比我啦
Originally posted by PKTung2 at 2006-12-23 21:25:

我都想................但好似好衰

我估 $ 500

假如咁好彩中了都唔使加分比我啦
到時再算啦,最緊要開心嘛~
$450
夠鐘喇!~ 夠鐘喇!~

首先好多謝大家參與及支持呢個[酒之加分題]活動~

答案係

我唔知喎!~

可能有人會問: 你玩野呀?~~

我會答: 係呀!~ 我玩野呀!~~

喺呢度好多謝 admin其他版主們嘅恩准~
喺普天同慶嘅聖誕節大派聖誕金多寶~

有參與嘅兄弟姊妹一律加06分!~

祝大家: 聖誕快樂!!!~
批發商之建議零售價為$220~250

以hold_find的$250最接近, 多加6分

祝大家聖誕快樂

[ Last edited by AWU on 2006-12-24 at 12:13 AM ]
Originally posted by AWU at 24/12/2006 00:10:
批發商之建...
A師兄!~ 你嚟得十分合時呀~~

我派哂分喇~ 要你接力呀!~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [酒之加分題] 各位大大,請問呢支酒值幾銀 ????[遊戲已結束]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。