<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....
返回列表 回復 發帖
邊驚得咁多呀?!

就算佢唔接受你都好,話唔定佢都會當你係朋友呢
如果你想求個安心,你咪親口問清楚囉
Originally posted by fangcw at 2006-12-28 11:49 AM:
邊驚得咁多呀?!

就算佢唔接受你都好,話唔定佢都會當你係朋友呢
如果你想求個安心,你咪親口問清楚囉
有時我就係衰在成日驚...
攪到自己好似好無用咁

問我應該會問..
不過我諗我面對面問會好d..
msn or電話始終都係俾機會人地去思考...同埋唔知佢有乜表情..
趁呢段節日表白喇!!
你唔上就有人上,話唔定佢都等緊你開口呢?!
追女仔最緊要膽大心細~唔使驚!千奇唔好怕醜!
有邊個未衰過吖?做男仔大膽d嘛!你都唔想個女仔開口先下話?!

衰d講就算真係衰左!都叫做表白過!起碼對得住自己先。
一於去馬喇!呢度個個都撐你架!
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-28 12:22 PM:
趁呢段節日表白喇!!
你唔上就有人上,話唔定佢都等緊你開口呢?!
追女仔最緊要膽大心細~唔使驚!千奇唔好怕醜!
有邊個未衰過吖?做男仔大膽d嘛!你都唔想個女仔開口先下話?!

衰d講就算真係衰左!都叫做表白過!起碼對得住自己先。
一於去馬喇!呢度個個都撐你架!
其實平安夜果晚
因為條街人多既關係
我怕同佢走散
特登搭住佢膊頭黎行
果陣時望佢個樣好似傻笑緊咁
不過人一少番我就鬆番手lu...

而家計劃緊31號約佢出黎倒數
如果佢肯出黎既話
我諗我會諗到方法同佢表白既
我始終覺得面對面會實際d

ps.多謝你支持先~~
搭膊頭又狼得滯,拖手先啦
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 12:28 PM:

其實平安夜果晚
因為條街人多既關...
  你唔系帶兩梳蕉 就表白呀?
leung
Originally posted by fangcw at 2006-12-28 12:35 PM:
搭膊頭又狼得滯,拖手先啦
我反而覺得拖手仲狼死d..所以我先選擇果晚搭膊頭...
不過果晚唔見佢有擴拒既表情囉~
Originally posted by hoyiu at 2006-12-28 12:48 PM:
  你唔系帶兩梳蕉 就表白呀?
我都未曾表白
不過之前先送完生日同聖誕禮物俾佢
咁巴打你認為我應該再送乜野俾佢?

[ Last edited by LMQ on 2006-12-28 at 01:57 PM ]
表唔表白都好啦.....
約左先講啦....
Originally posted by oicoic at 2006-12-28 02:49 PM:
表唔表白都好啦.....
約左先講啦....
我而家諗定約左佢..跟手送人返屋企就講架喇...
唉...前提希望約到先...如果唔係up乜都假...
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 03:13 PM:

我而家諗定約左佢..跟手送人返屋企就講架喇...
唉...前提希望約到先...如果唔係up乜都假...
放心啦!你一定約到嫁!
因為呢o係女仔眼中平安夜一定重要過除夕嫁!
你要諗定表白既用詞,要有力!唔可以俾佢覺得你係即興既!
超越自己,攻其不備
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。