<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 03:20 PM:

放心啦!你一定約到嫁!
因為呢o係女仔眼中平安夜一定重要過除夕嫁!
你要諗定表白既用詞,要有力!唔可以俾佢覺得你係即興既!
多謝你先~我都覺得以我平安夜果晚既表現
要佢出多次應該無問題

其實呢一兩日都已經諗緊表白既用詞
我諗31號果晚倒數完之後送佢返屋企
然後o係1條靜靜地既街度
捉住佢隻手,如果佢無縮開
我會同佢講「唔...我真係好鍾意你,俾個機會我照顧你好嗎?」
巴打覺得呢個方法work唔work???
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 03:27 PM:

多謝你先~我都覺得以我平安夜果晚既...
唔好太老定!一日未約,一日都未必一定得!
你約佢果陣所講既野!你都要諗定先!唔好大意,一定要抱得美人歸!

你唔係想話我知,你講呢一句就可以搞得掂呀?
你無咩誠意俾我見到喎!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 03:34 PM:
唔好太老定!一日未約,一日都未必一定得!
你約佢果陣所講既野!你都要諗定先!唔好大意,一定要抱得美人歸!

你唔係想話我知,你講呢一句就可以搞得掂呀?
你無咩誠意俾我見到喎!
你講得o岩既,我俾定心理準備自己去約先

唔...我諗就咁諗je
可能臨場都要自己執生
誠意.....
如果咁樣呢
將果句說話變做咁樣得唔得??
「我真係好鍾意你,俾個機會我照顧你一生一世好嗎??我承諾將來既每1分每1秒,我都會好似而家咁樣拖住你隻手一齊行」
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 03:44 PM:

你講得o岩既,我俾定心理準備自己去...
哥仔.........介唔介意話我知你幾大呀!
你真係諗住一生一世嫁?
你一講呢句呢,個女仔就會考慮好多野先答你嫁!
我知你鐘意佢,不過你要講佢知佢有咩咁吸引你呢?笑容?心地?
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 03:55 PM:
哥仔.........介唔介意話我知你幾大呀!
你真係諗住一生一世嫁?
你一講呢句呢,個女仔就會考慮好多野先答你嫁!
我知你鐘意佢,不過你要講佢知佢有咩咁吸引你呢?笑容?心地?
唔介意,22了(佢細我1年)
其實我自己唔鍾意拍散拖的,年紀仲細咩..
你既意思係咪即係要講句野出黎,有誠意之餘仲要唔好俾機會人地去考慮咁多??
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 04:02 PM:

唔介意,22了(佢細我1年)
其實我自...
問心句!你有無信心佢答應呢?
如果50/50既話,佢一考慮,一諗多一層你既機會就可能會減少!
如果你真係唔知佢既意思,只係賭一賭既話...........
你就要表白果陣一定要好touch到佢,要佢突然感動。
o係節日氣氛既影響下,要佢唔諗唔多一野就答應!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 04:06 PM:
問心句!你有無信心佢答應呢?
如果50/50既話,佢一考慮,一諗多一層你既機會就可能會減少!
如果你真係唔知佢既意思,只係賭一賭既話...........
你就要表白果陣一定要好touch到佢,要佢突然感動。
o係節日氣氛既影響下,要佢唔諗唔多一野就答應!
唔...信心一定有
由佢平安夜果晚既表情我大概get得到
不過一定唔會係100%肯定....
其實我仲有d野無講到
平安夜我同佢影左張貼紙相
跟住返到屋企同佢msn時,佢話唔知張相收o係邊好,話驚阿媽睇到
最後佢話收左o係銀包暗格度,咁算唔算代表咩??@@
我諗成功率介乎50~100%中間掛...

你話節日氣氛影響...倒數完返屋企夠哂有氣氛喇掛?@@
過埋呢日我真係唔知仲要等幾耐先可以講喇...
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 04:11 PM:
唔...信心一定有
由佢平安夜果晚既表情我大概get得到
不過一定唔會係100%肯定....
其實我仲有d野無講到
平安夜我同佢影左張貼紙相
跟住返到屋企同佢msn時,佢話唔知張相收o係邊好,話驚阿媽睇到
最後佢話收左o係銀包暗格度,咁算唔算代表咩??@@
我諗成功率介乎50~100%中間掛...
你有信心咁............你怕咩呢?(你要扮無咩信心,扮到好想有驚喜咁

佢話唔知張相收o係邊好,話驚阿媽睇到
你確定佢真係咁同你講?
有好有壞
好:佢當你唔只係朋友咁簡單!
壞:佢21歲啦!仲唔想俾佢媽媽知佢有人追?定係你..........仲未得到佢既100%認同呢?
超越自己,攻其不備
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 11:40 AM:

都岩既...但我始終怕表白完連朋友都做唔成....
哥仔!試左都重有一半機會得.唔試就係永遠都唔得.

比膽你,去啦!

佢約得平安夜出黎都有d機啦.
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 04:24 PM:
你有信心咁............你怕咩呢?(你要扮無咩信心,扮到好想有驚喜咁

佢話唔知張相收o係邊好,話驚阿媽睇到
你確定佢真係咁同你講?
有好有壞
好:佢當你唔只係朋友咁簡單!
壞:佢21歲啦!仲唔想俾佢媽媽知佢有人追?定係你..........仲未得到佢既100%認同呢?
咪怕食白果囉<--自己都覺得自己咁講唔抵可憐....
我都知道去馬起碼有機...收埋自己機會等於0..

係,我肯定
佢msn係咁樣講的
如果你話有好有壞....我prefer係壞多d..仲未得到佢既100%認同呢?<--呢句有可能中
咁有乜解救方法??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。