<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by tsowaiman at 2006-12-28 04:26 PM:

哥仔!試左都重有一半機會得.唔試就係永遠都唔得.

比膽你,去啦!

佢約得平安夜出黎都有d機啦.
哈哈..o係呢度都唔止你1個俾膽我
多謝你先
o係呢度求助真係好正
個個巴打回應都好有效率,又到point
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 04:29 PM:

咪怕食白果囉<--自己都覺得自己...
佢咁講呢,證明你仲有得救(有暗示=有要求=有希望)
點解佢會唔係100%認同你呢?(正常計,影完相如果佢真係有心既就放出當眼處啦!)
你俾唔到安全感佢呀?
你要話佢知俾你係靠得住先得嫁!

ps.可能佢咁同你講,可能係暗示想快D有個名份呢?叫你快D認認真真表白呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 04:37 PM:
佢咁講呢,證明你仲有得救(有暗示=有要求=有希望)
點解佢會唔係100%認同你呢?(正常計,影完相如果佢真係有心既就放出當眼處啦!)
你俾唔到安全感佢呀?
你要話佢知俾你係靠得住先得嫁!

ps.可能佢咁同你講,可能係暗示想快D有個名份呢?叫你快D認認真真表白呀!
聽到你咁講我安心好多
安全感..我自己覺得係一樣好虛無縹緲既野黎..
不過我試下show出黎,我有信心的!!
表白就勢在必行
問題就係咩時候講同講乜最適合
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 04:43 PM:

聽到你咁講我安心好多
安全感.....
你一早就諗好嫁啦!你覺得咁既time講係最好,你就去啦!唔好多餘考慮啦!

俾D信心自己,我知你得嫁!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 04:54 PM:

你一早就諗好嫁啦!你覺得咁既time講係最好,你就去啦!唔好多餘考慮啦!

俾D信心自己,我知你得嫁!
萬分感謝~
你俾左好多意見我,我明白哂
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 04:57 PM:

萬分感謝~
你俾左好多意見我,我明白哂
我知你得既!去啦!
兄弟我可以做既已經做曬!得唔得睇你啦!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 04:59 PM:

我知你得既!去啦!
兄弟我可以做既已經做曬!得唔得睇你啦!
大獲...返到屋企先醒起佢1月頭鬆d要考試..
如果我而家同佢表白會唔會有事...
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 06:50 PM:

大獲...返到屋企先醒起佢1月頭鬆d要考試..
如果我而家同佢表白會唔會有事...
你話你可以等佢囉!無咩問題嫁!
你話一生一世嫁喎!
佢一生會有幾多個考試呢?
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-28 07:31 PM:

你話你可以等佢囉!無咩問題嫁!
你話一生一世嫁喎!
佢一生會有幾多個考試呢?
等一定無問題
反正我唔心急的~~
咁就應該無問題了~~
樓主你只係話佢身邊好多爛挑花就唔去試
你sure你一定唔係真命天子咩?
試左重有50%成功
唔試包你冇運行
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。