<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ch.chak at 2006-12-28 11:09 PM:
樓主你只係話佢身邊好多爛挑花就唔去試
你sure你一定唔係真命天子咩?
試左重有50%成功
唔試包你冇運行
我想就梗係想係真命天子啦
不過我沖完涼之後諗深一層
真正見佢都只係得平安夜果次
假如第二次見人就走去表白,咁樣會唔會反而嚇到人?@@
我覺得她應該對你有好感,否則又怎會約倒出街,但可能她仍然信心不足,所以一時拿不定主意,你或者試試俾多些時間佢,而你千萬不要操之過急,在此祝你成功。
Originally posted by LMQ at 2006-12-28 08:29 PM:

等一定無問題
反正我唔心急的~~
咁就應該無問題了~~
有無諗過呢..........你諗住用咩禮物呢?

唔理啦!你得唔得都話我地知呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by supereason at 2006-12-29 03:23 PM:
我覺得她應該對你有好感,否則又怎會約倒出街,但可能她仍然信心不足,所以一時拿不定主意,你或者試試俾多些時間佢,而你千萬不要操之過急,在此祝你成功。
時間我實俾既~反正佢都要考試...我唯有默默祝福佢...
多謝巴打既支持~~~
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-29 03:27 PM:
有無諗過呢..........你諗住用咩禮物呢?
唔理啦!你得唔得都話我地知呀!
之前先送完聖誕同生日禮物,咁快又送??
咁我真係唔知仲可以送乜喇@@

report一定有~~要等多一兩日,我今晚要打電話約佢
不過我諗緊果晚都係唔表白好d....
果晚如果可以見到佢,都係第2次現實見面
我真係好怕嚇親佢
我覺得佢對我係有好感
會唔會出多幾次街先再表白會好d???
Originally posted by LMQ at 2006-12-29 03:35 PM:

時間我實俾既~反正佢都要考試...我...
做咩信心動搖呀?
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-29 03:49 PM:

做咩信心動搖呀?
唔係信心動搖
只係我覺得要諗深一層先得囉~
心口掛個勇字直衝好似死硬....
Originally posted by LMQ at 2006-12-29 03:51 PM:

唔係信心動搖
只係我覺得要諗深一層先得囉~
心口掛個勇字直衝好似死硬....
你咁諗都好既!咁你地既路可以行得好長!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-29 03:53 PM:

你咁諗都好既!咁你地既路可以行得好長!
巴打你都同意我講法??
經過1晚既思考
我唔可以俾平安夜果晚既氣氛沖昏頭腦而心急
約多佢幾次出黎,俾多幾個好印象佢,等佢唔會以為我係1個隨便既人
同埋咁樣我覺得都算有誠意呀~~
到時再表白我相信會更有效
Originally posted by LMQ at 2006-12-29 03:59 PM:

巴打你都同意我講法??
經過1晚既...
你有自己既諗法
證明你唔係玩玩下既人!我支持你!
你諗清楚自己要既係咩!佢要既係咩!
你要同好好為佢著想!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-29 04:00 PM:

你有自己既諗法
證明你唔係玩玩下既人!我支持你!
你諗清楚自己要既係咩!佢要既係咩!
你要同好好為佢著想!
哈哈~~多謝
之前都講過,我唔鍾意拍散拖的
玩玩下既感情就唔好預我喇...
你講得岩,我為自己著想之餘更加要為佢著想,做人唔可以自私的
今次真係真真正正多謝巴打既教路
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有無巴打絲士打可以教教我點做....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。