<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 請大家教下我呢個新手...
返回列表 回復 發帖

[一聊知] 請大家教下我呢個新手...

小弟未出過去浦....想去試下...
第一次去邊d地方好?同fd一齊去係咪好d??
叫d咩飲...我真係唔識....真係叫凍檸茶????...-.-""

model (37).jpg

model (37).jpg (76.2 KB)
746 x 498 PIXEL下載

Originally posted by iamkaka at 2006-12-28 12:25:
叫d咩飲...我真係唔識....真係叫凍檸茶????...-.-""
牛奶都唔錯
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-28 12:26 PM:
牛奶都唔錯
agree....又有波查...又有奶飲一流
奶昔囉!!人浦你又浦..咪浦麥當奴
幾潮阿
方法好多,此其一.

三四條友落d有拳手o既pub,一人夾一百塞響骰盅度,o益半打啤酒,,用哂d錢再夾,慢慢飲自然有拳手教你蒲,唔o岩玩走人攞剩低d錢食消夜或分左佢.無乜錢o既話一晚試一間好啦,頭round d snacks唔平.
都好視乎你想點喎...

想見識一下?
酒吧都有唔同類形; 有d係清吧(唔比猜枚玩骰盅), 有d吧有live band(有班人唱歌你聽), 有d係lounge(可以自己唱下歌添), 仲有d係飛鏢吧........
當然大部份酒吧都有得猜枚玩骰盅, 有球賽直播, 有d有埋拳手姐姐同你玩添
呢個post都有得介紹
酒吧介紹所
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=67774&fpage=1
不過都唔係太update啦

想感受一下氣氛??
大時大節去蘭桂坊同SOHO就真係不二之選

想溝女???
去BOY BOY呢個專題學o下野先啦
香港蒲點分享 (updating)
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=93137&fpage=1

至於飲乜好?
你講到自己成個初哥咁, 咪飲下啤酒先囉
Originally posted by iamkaka at 2006-12-28 12:25:
第一次當然係同朋友去好啦,
有起事上黎都可以支撐下場面嘛...

如果你D朋友都係冇咩經驗既,
我覺得你去D任飲場到,體驗下D氣氛先,
咁可以知道下自己飲到幾多份量,由於係任飲,
價錢set死左,唔使1set 1set咁計,(1set=6枝)
點去試都唔會肉痛,又可識應下係酒吧內既環境,
旺角女人街間K K bar可以去試一試,做個初試提升...
(任飲場好多都冇拳手駐場,不過可以撩下格離枱玩)

點都係啤酒先啦,邊隻牌子就好講個人喜好,
不過如果想易入口d,飲百威係一個唔錯既選擇,
當然如果覺得啤酒唔好飲,可以飲下勁眼,diamond black...

有左經驗之後,你再上黎問啦
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-29 20:52:

第一次當然係同朋友去好啦,
有起...
K K bar已經關門大吉
唸番起好後悔冇識到門口個女仔吖!
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 20:56:

K K bar已經關門大吉
唸番起好後悔冇識到門口個女仔吖!
係咩,竟然係咁!?
你都有落開K K嫁?
我前排行過仲見到有女係樓下拉客,
(好似係有兩條女企係樓下嫁)
估唔到連K K都執埋,可能驚左禁煙

[ Last edited by 左輪仔 on 2006-12-29 at 09:06 PM ]
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-29 21:04:

係咩,竟然係咁!?
你都有落開K K嫁?...
間唔中喇,執左都有一段時間lu.....
留下拉客有個女仔好似叫小雲,對眼仔好鬼精靈果個
有一次去搵佢,佢落左場,估唔到之後竟然冇機會再搵佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 請大家教下我呢個新手...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。