<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 請大家教下我呢個新手...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 20:56:

K K bar已經關門大吉
唸番起好後悔冇識到門口個女仔吖!
K K執左,冇得初試,
咁就要玩得小心D喇,
去酒吧玩,要考慮幾個因數先,
人數,金錢,時間,酒價,拳手...

去到酒吧唔好抱咁大希望一定有拳手玩,
因為有D酒吧係冇拳手駐場,
或可能所有拳手都埋哂枱,
有D拳手可能埋哂枱同熟客玩,唔會同生客玩嫁...

小心半手們D美人計,
唔好佢地叫咩你就係咁應成,
到最後將單可能會係幾花下,嚇驚左就唔好啦...

知道自己/朋友都開始夠喉,
就唔好再叫喇,出黎玩一切都要自己小心,
因為有出事黎個個唔清醒真係唔掂嫁
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 21:10:

間唔中喇,執左都有一段時間lu....
唔係咁橋呀,你識唔識班員工嫁,可能會幫到你喎

而家去開邊頭飲呀?
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-29 21:19:

唔係咁橋呀,你識唔識班員工嫁,可能會幫到你喎

而家去開邊頭飲呀?
喺果度識左個契媽咁囉~但我係冇佢地聯絡方法吖.............
其實到而家我都唔肯定係咪真係執定裝修,門口檔報紙檔話裝修喎。
但我淨係見到落哂閘,又貼左招租張紙出黎,真係比佢地玩死...

而家都冇點出去玩,生活正常過正常。
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 21:29:

喺果度識左個契媽咁囉~但我係冇...
做咩唔留下電話呀,岩玩既酒友唔係咁易搵嫁
會唔會發大黎搞呀,連格離間日本野都改裝埋任飲場

仲估緊你會過太平道OR太子添
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-29 21:56:

做咩唔留下電話呀,岩玩既酒友唔係咁易搵嫁
會唔會發大黎搞呀,連格離間日本野都改裝埋任飲場

仲估緊你會過太平道OR太子添
而家咪後悔囉
都有可能,佢直頭係留下樓梯口果度落閘,都唔知入面搞乜鬼................
唉!!!愈講愈掛住小雲添
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 22:07:

而家咪後悔囉
都有可能,佢直頭係留下樓梯口果度落閘,都唔知入面搞乜鬼................
唉!!!愈講愈掛住小雲添
算啦,可能日後係第二間場到見到佢呢

會唔會過左北x家族到幫手呀
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-29 22:10:

算啦,可能日後係第二間場到見到佢呢

會唔會過左北x家族到幫手呀
乜黎架
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 22:12:
乜黎架
你竟然唔知?

同集團既另一個日本餐廳,不過唔知係旺角邊頭
Originally posted by 左輪仔 at 2006-12-29 22:17:

你竟然唔知?

同集團既另一個日本餐廳,不過唔知係旺角邊頭
係?!
係咪餐廳食野果d黎架?
下個禮拜落旺角問下人先~
Originally posted by kakeidevil at 2006-12-29 22:24:
係?!
係咪餐廳食野果d黎架?
下個禮拜落旺角問下人先~
係呀,食日本野嫁,

不過唔知間野仲會唔會係到,你可以試下問下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 請大家教下我呢個新手...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。