<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日前地震震斷光纖電纜對大家有咩大困擾(可以多選)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2006-12-29 12:10 AM:: ?8 P% c3 H2 G5 d6 x$ v
) }) O' N8 {; W4 }+ A
3 j( w) G2 m! X9 y9 p$ v$ U4 [. z
& M1 p! x, B1 \# M# J( E4 W
kg仔..笑死我
" A* Z! o9 K& T" y. P- ]
因為佢正常情況下都幾慢下...
Originally posted by eqhigh at 2006-12-29 12:05 AM:
4 Y# |: u2 s8 r' g
8 _- O$ O( f' e. j, o+ [. {
$ k+ |$ ~& O+ Q咁又唔係衰到會七下七下4 K0 i9 D) T! I1 ]6 r

/ D; }* o/ x- O0 c最多窒下窒下既姐* D) @2 }" C" k# R& y
4 V/ ]/ U' m9 H) B( ?% F* q
[ Last edited by eqhigh on 2006-12-29 at 12:11 AM ]
! N+ k& Q' }0 D3 `1 |" B
% Y# u/ A5 A) Q/ L6 j可能真係呢~
Originally posted by chong2002 at 2006-12-29 12:17 AM:
6 e, N7 n1 s# V6 s6 }
! O% [$ d$ d6 u! K  F& x你係咪講緊proxy?
* Y9 V& A. S2 B) u) F4 j

) N. r5 R! c4 q9 d
$ L9 u+ g2 w" C/ Q5 v% Y係呀~~
Originally posted by skimming_paul at 2006-12-28 11:58 PM:0 U4 G: x: e1 |! ?+ _' Y* m0 v
我msn icq 用到
* {( ^1 D9 L/ X$ h- Qxanga, yahoo mail 咩網都上到
4 V+ i% F6 g! U$ l' s+ \* o- `% B1 y
  O9 x$ K" \( f) t7 {我都係,完全冇影響...真好彩
無得用MSN, check唔到e-mail.1 A' L+ t! z# w4 p7 e6 P
網頁load得比以前慢, 好彩大陸網頁load得一樣咁快, 唔係差D做唔到功課.
8 _/ n# L; E8 }) }1 n) ]8 @) }
% ]' v/ {( y6 G0 l$ [& w[ Last edited by angellui on 2006-12-29 at 10:48 AM ]
比返個MSN我呀~~~~~~~~"
Originally posted by SCM at 2006-12-28 10:50 PM:
* g' w7 X" o' w% |我就冇得用msn 搞到冇得同同學傾project
* p# t: ?7 P4 _3 Z$ N& W功課可能會有影響
/ V; I" h& d% {: w# o: m0 k又冇得check e-mail
! Q0 j* v, z6 p未來幾日收唔到外國親戚既信
6 n, |7 @. W" A5 o) k+ \9 ]最重要係上唔到好多網 娛樂性大減
+ P/ g* {# R4 v
( h6 L( u1 V5 f+ v5 y) |# w( p! b
,其他鹹片你都吾寫Sample Text
上唔到網同世界未日無分別
冇得打機係一個最大既問題
Originally posted by 大優勢 at 2006-12-29 02:08 PM:5 x# k5 R2 ]4 D( a3 X
7 k9 ?. D7 ^1 D

$ ^  p. H' k# z7 `8 H/ U' L$ a,其他鹹片你都吾寫Sample Text
) H5 ?8 ]# B! w, M: G# n- V唔明你講咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 日前地震震斷光纖電纜對大家有咩大困擾(可以多選)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。