<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » *必讀 -- 會員請勿洗版、作無意義回覆~ 否則每個回覆減5分
返回列表 回復 發帖

*必讀 -- 會員請勿洗版、作無意義回覆~ 否則每個回覆減5分

呢度係討論網站~ 並唔係呃分天堂!~
請勿洗版、作出無意義嘅回覆~

初犯每個回覆將會扣兩分~
再犯會直接被禁止發言01星期!~

亦歡迎各位會員喺呢度舉報洗版、無意義回覆~

舉報洗版只需要會員名稱~

而舉報無意義回覆例子如下:

==================================================
舉報無意義回覆

會員姓名: coolala2005

主題名稱: 港男俱樂部[酒]、[色]、[財]、[氣] 必讀公告

帖子數目: #01

主題連結: http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91544&fpage=1

==================================================

如果並非洗版、無意義回覆之投訴~ 請於俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~留言~  

俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91743&fpage=1

[ Last edited by coolala2005 on 2007-1-7 at 10:50 PM ]
本帖隱藏的內容需要積分高於 100000 才可瀏覽
多謝支持娛樂滿紛
Any example for "meaningless" reply post!?

just "thx"
Originally posted by hung414 at 2007-1-1 00:55:
Any example for "meaningless" reply post!?

just "thx"
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=1&fpage=3
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒

好~ 留個言表吓態支持吓先~
各位版友,新系統加分固然好有着數;尤其對新會員直情係優惠~
一個回覆有一分,十個就十分..........如此類推,好快就可以做
"金牌會員",幾千分好快就有。
覆埋d
"cc、thx、gdfdge、good、seesee、trytry" 物得咯~

有無咁簡單呢?
對唔住,小弟要同大家講句:
"無可能"
首先,大刀闊斧。由出呢個回覆開始起計,以後每個帖入面每一個"廢回覆"一律 -5。
再過份嘅,一律禁訪。

乜叫"廢回覆"
"cc、thx、gdfdge、good、seesee、trytry、waaa、wow.......etc" 就梗咖啦!
複製人地個回覆再貼上回覆都係。
"thx" 都算"廢回覆"
呀版友,比d 誠意,打個全寫"thank you" 得唔得?
有心回覆,覆長d 有內容d 嘛,咁先叫
參與呀!

提醒一下各位版友,唔好忘記版主除左加分,仲可以
減分
資深嘅會員,應該好清楚EF一眾版主嘅性格:

對好會員寵愛有加、對壞份子絕不手軟
新加入嘅會員,唔知唔緊要,依家話你知:
我地衷心歡迎每一位新會員,先小人後君子,
EF 唔同其他論壇,呃呃騙騙只會令你個a/c 好快消失
既然有心加入EF成為我地一份子,知道EF 有好多吸引人嘅內容,尊重自己、尊重大家,各位版友喺回覆嘅時侯,請言之有物,毋謂灌水。你越珍惜EF,EF會越珍惜你。

此外,好歡迎各版友檢舉呃分回覆,不論邊一區,如有發現可以入呢度提出:
俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=91743&fpage=1

根據[港男俱樂部]作風,越肯幫手嘅會員往往收獲越大
當係
貓捉老鼠游戲又好義不容辭出手都好,我地喺check post 嘅同時,會隨機加分比檢舉呃分回覆嘅版友

請大家好好遵守,多謝合作~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-1-3 02:49:

好~ 留個言表吓態...
我認為此貼需置頂
EF小人物

已修改~~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2007-1-4 at 09:29 PM ]
已修改~~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2007-1-4 at 09:31 PM ]
已修改~~~~

[ Last edited by coolala2005 on 2007-1-4 at 09:32 PM ]
Originally posted by coolala2005 at 2007-1-4 20:16:
懷疑嚴重呃分事件~ 一定要跟進~

佢...
好似唔係好關這區事
EF小人物

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » *必讀 -- 會員請勿洗版、作無意義回覆~ 否則每個回覆減5分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。