<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 21:38:% y& K7 `$ P# _) _. O, h1 {
OMG...型男..-0-"9 l5 Q. _7 U$ z% l: f1 p. S
佢係A字頭ge Zone 既ID係Evil - Yauning
) L( A$ X  ]5 T- W! P: z
你覺得佢點
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:18 PM:' {; ~" R+ c% b1 d8 m/ J

/ v  U+ i0 u$ P8 k% S: V$ ]! E你覺得佢點
$ h" O! J  Q4 x2 G# T2 \4 L  x4 x1 M% x+ F, O' F, R
其他相ok..但係呢4張相就.
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:31:
; {7 v& _2 o0 R9 c' L& ?# H% y( Q9 |

9 m* C) V! ~' i$ g. f其他相ok..但係呢4張相就.
0 ]6 e/ Q9 q6 i. m其他相ok你識佢
Originally posted by ~johncena~ at 2007-1-3 10:32 PM:
) ?( o! H  ^- H% N5 j3 {( p& `  p% K; {& X0 V
其他相ok你識佢
4 {8 U9 S' {0 X: q2 G! f( c/ n$ O: \4 r3 f+ a
當然唔識啦..我有上過去睇-0-
Originally posted by kaikai886 at 2007-1-3 22:35:
. v8 j" d$ H+ P: O) F% m- ]0 ^: N" S  }2 X  ^: ~1 u( U: ?7 z
) }' a" H3 R9 C7 d
當然唔識啦..我有上過去睇-0-
( i2 s1 L( ]4 M1 i+ t
樓主好似好鍾意e條仔wo
你地唔好咁話人啦~& G; u9 u" b( o
佢都幾靚女呀
好似E.T.外星人,扮人類???
型男????
; A. P3 E2 c$ j5 Y一d都唔覺得wor--
  Y8 O& V0 F3 Z0 P) e8 e& u8 F% c+ p4 ]. R2 |0 {

2 j7 I5 o- J1 Y3 x# r# i你覺得佢型??--
個人意見~~

^^"
同型男兩個字有斷距離-.-
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上型男,有人識佢嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。