<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊
返回列表 回復 發帖
咁我寧願佢跟 " 大力臣 " 去馬賽 ,
都好過去美國 .....
好快 adidas 見佢唔到 !
Originally posted by jordi at 2007-1-12 12:21 AM:
咁我寧願佢跟 " 大力臣 " 去馬賽 ,
都好過去美國 .....
好快 adidas 見佢唔到 !
你錯啦,adidas張約跟賣佢去美國!你一樣會見到佢,碧咸D約唔係跟球會,係跟身走的!
皇馬今次唔要佢,即係代表卡比路在這次皇馬內鬥中全面獲勝!據聞連肥度都要下崗!
高層終於要成積唔要錢,因為唔要碧咸就等同唔要錢,碧咸現在是商機大過球技好多!
球迷有無福,暫時都要靜觀,但肯定皇馬新血會大上位,羅賓奴會有出頭天了!
其實碧咸老婆一直都想佢去美國,湯告魯斯婚禮都係專程去參加!
美國大聯盟可能大家認為水平不高,但這次碧咸到臨,在英國一定會有一番美國熱也不定!
到時可能連香港電視台都會有轉播美國大聯盟也未定,因為低水平,就代表我地可以免費有得睇是也!

[ Last edited by locklock on 2007-1-12 at 12:33 AM ]
佢去掘金?
畢竟佢30幾
如果係真
bigfish講到費高咁衰
beckham咪一樣 人地都係搵兩餐姐

beckham去到d低組別球隊 bigfish仲有咩好講
依家真係歐聯都冇得打
bigfish你都踩得其他球員多 依家輛到你偶像受哂
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-12 12:29 AM:
如果係真
beck...
有人肯要佢咪好囉
~~碧咸呢d 人, 為左金錢放棄o係歐洲踢波, 點解大家都仲咁支持佢?
其實佢地仲有能力o係次級聯賽生存, 係佢地唔珍惜~~~

如果數貪錢球員, 英格蘭實有人上榜~~

[ Last edited by Lyon on 2007-1-12 at 12:39 AM ]
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-12 12:29 AM:
如果係真
beckham咪一樣 人地都係搵兩餐姐

beckham去到d低組別球隊 bigfish仲有咩好講
依家真係歐聯都冇得打
bigfish你都踩得其他球員多 依家輛到你偶像受哂

阿魚 早知道你把口 仲勁過比利 捧乜衰乜架喇
依家連評人都有比利咀 好心你為阿咸哥著想就收下口喇
我諗..佢入荷里活之前..
都係練下聲先吧@@"
Originally posted by capicapi at 2007-1-12 12:55 AM:
我諗..佢入荷里活之前..
都係練下聲先吧@@"
佢拍D戲唔洗出聲架! 有女萬事足!

Originally posted by locklock at 2007-1-12 00:56:

佢拍D戲唔洗出聲架! 有女萬事...
話時話...如果佢真係在大聯盟踢到曉非咁.....分分鐘有得重返國家隊呢!!!!!!

真係日日有希望...天天有奇蹟....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2007-1-12 01:01 AM:
話時話...如果佢真係在大聯盟踢到曉非咁.....分分鐘有得重返國家隊呢!!!!!!
真係日日有希望...天天有奇蹟....
碧咸:球王再臨

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。