<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊
返回列表 回復 發帖
睇黎對beckham黎講.....$好緊要.....
襯未退休賺多d奶粉$.......
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-12 12:29 AM:
如果係真
bigfish講到費高咁衰
beck...
有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
"當一個 34 歲球員走去領取高薪加盟次級聯賽, 該球員一定為錢, 但我想趁還未太老時去接受新挑戰, 事實上我加盟了一支有潛質的球隊"
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha
有冇睇訪問呢?
碧咸 明寸費高
"當一個 34 歲球員走去領取高薪加盟次級聯賽, 該球員一定為錢, 但我想趁還未太老時去接受新挑戰, 事實上我加盟了一支有潛質的球隊"
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha
哈哈 我諗呢個世界 得你認為係寸緊費高
人地阿拉伯賣石油賣到成個國家d錢都用唔完
你估仲係周圍沙漠咩 好心留意下時事喇 大鄉里

[ Last edited by 王晶 on 2007-1-12 at 11:33 AM ]
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 13:05:

有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
&quo...
what a good excuse and good creation, dreaming in your head!
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
當年球王比利無法完成令美國聯賽發揚光大的心願, 睇黎今日要有佢o既接班人碧咸完成
球王比利, 凱撒大帝, 告魯夫有加盟美國球隊前科, 但冇加盟阿拉伯球隊前科, 唔知費高又係咪想創先河呢?
Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 11:28 AM:

哈哈 我諗呢個世界 得你認為係...
34 歲, 仲唔係講緊 figo?
我唔知呢個國家仲係咪沙漠啦, 但一定熱死人, 種唔到植物, 要向外國買水先生存到啦
after a few years,
he'll making movies as well.
碧咸如果要加盟其他大球會都唔係冇可能, 不過好多球會級別既獎項佢已經拎過
今次去美國可以搵大錢之餘, 如果能夠推動美國足球運動都係一件好事黎既
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:45 AM:
當年球王比利無法完成令美國聯賽發揚...
呢d英格蘭貪錢球員, 其實佢仲有能力o係一d次級聯賽生存.
為錢都唔番去英甲踼波提攜後輩~~~
仲話要令美國聯賽發揚光大, 簡直係英國人之恥~~~
或者將來美國聯賽取代英超都好喎~~

去美國踢波都好嘅, 離開歐洲.
香港又唔播呢d垃圾次級聯賽,
希望以後係電視都睇唔到碧咸係呢d下等球賽表演果d退步球技啦~~~
88啦, 碧咸~~

如果重想睇呢d過氣球星比賽呀.
叫佢打美式足球囉,有線重有播架~~~
都係足球呀~~~

[ Last edited by Lyon on 2007-1-12 at 02:14 PM ]
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:05 AM:

有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha&quo...
~~嘩, 你訓醒未呀. 定係你理解力有問題呀?
碧咸係非常妒忌費高呀~~~~
費高可以係歐洲頂級聯賽踢波到 34 歲先離開, 重踢過 4 間頂級球會~~~

而呢個廢柴碧咸 31 歲, 就要離開歐洲.
去下等球賽表演果d退步球技, 呃果d剩係識睇美式足球嘅人~~~

你話佢幾咁傷心 & 冇隱~~
點會唔妒忌費高呀~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。