<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-1-12 01:01:

話時話...如果佢真係在大聯盟踢到曉非咁.....分分鐘有得重返國家隊呢!!!!!!

真係日日有希望...天天有奇蹟....
大把人系美職聯識飛la,出到黎咪又系一個乞兒
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:05:

有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
&quo...
費高擺明為$$$,但好過碧咸為$$$唔認還要扮清高la,Now冇美職聯睇架喎,死la,有人冇得睇佢個爛鬼偶像添
Originally posted by Rated-R at 2007-1-12 02:40 PM:

費高擺明為$$$,但好過碧咸為$$$唔認還要扮清高la,Now冇美職聯睇架喎,死la,有人冇得睇佢個爛鬼偶像添
所以咪叫佢轉打美式足球囉,有線重有播架~~~
Originally posted by Lyon at 2007-1-12 14:34:

~~嘩, 你訓醒未呀. 定...
有幾多個人好似奇連士文咁愛家又愛踢波ㄚ,人地兩三年前改名換姓系美職聯踢波,人工又非天價,又可以為家放棄德國主教練,呢D咪叫清高low
Originally posted by Lyon at 2007-1-12 14:43:

所以咪叫佢轉打美式足球囉,有線重有播架~~~
打乜鬼ㄚ,條友根本系零創意,D思想態度技術十年如一日毫無進步,叠埋心水叫湯告魯斯帶佢拍爛片好過la
條友想去荷理活搵食,
好可能又係咸嫂主意
Originally posted by kengaroo at 2007-1-12 12:38 PM:
碧咸如果要加盟其他大球會都唔係冇可...
其實我都知如果曼聯唔搵返佢, 佢都唔會再打算效力曼聯以外o既大球會架喇
學佢話齋, 呢個世上真係好少球員可以效力兩大超級球會, 佢係第一個, 雲佬第二, 咁佢o係歐洲足壇仲有咩遺憾? 或者佢轉戰其他洲份, 以表現說服其他地區球迷成為佢 fans 都好ah
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 02:56 PM:

其實我都知如果曼聯唔搵返佢, 佢都...
~~又一大笑話~~
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 02:56 PM:

學拿臣話齋,而家可以再為大球會效力係一件美妙的事
可惜碧咸選擇的是去美國掘金-.-
睇下佢5年後會加入荷李活做老臨..還是仲有冇能力回歐洲為大球會效力
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2007-1-12 14:56:

大把人打過兩間大會la,巴治奥你識唔識ar,打過米蘭雙紅ar,兩間球會都令佢名成利就,而佢亦另兩間球會奪標無數,光榮離去,生涯未段還可替布雷西亞在意甲立足,計番條數,碧咸系皇馬只是個乞兒,含淚離去

[ Last edited by Rated-R on 2007-1-12 at 03:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。