<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 04:21 PM:

咁又唔好話人係乞衣
佢 d fans 點對其他球星, 其他人就點對佢偶像囉. 好公平~~~
for money solely, yet it promotes football in USA
Originally posted by Rated-R at 2007-1-12 03:11 PM:

大把人打過兩間大會la,巴治奥你識唔...
曼聯同皇馬係世上兩大超級球會, 你搵d 意甲級球會同世界級球會比, 邊有得比?
佢真係老啦,e家好似攻守都唔得咁
真可惜....佢選擇左e條路

以後可以欣賞佢【七旋斬】同佢無限拼勁嘅機會將會少之有少....
26FUN頭號周麗淇FANS
祖雲達斯多年忠實球迷
打法勁似恩沙基,球場上ge通天老棺!! @@
雖然碧咸冇興趣做領隊, 但都希望佢踢埋呢五年可以返紅魔做高層, 或者效力多一季
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 06:19 PM:
雖然碧咸冇興趣做領隊, 但都希望佢踢埋呢五年可以返紅魔做高層, 或者效力多一季
咁你慢慢等喇~呢5年你發下夢先
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 05:36 PM:

曼聯同皇馬係世上兩大超級球會, 你搵d 意甲級球會同世界級球會比, 邊有得比?
ac 國際 自古以黎都係世界級大球會架喇
你自己唔睇意甲 大鄉里少少唔出奇
Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 06:40 PM:

ac 國際 自古以黎都係世界級大球會架喇
你自己唔睇意甲 大鄉里少少唔出奇
印象中世界足球歷史協會已經確認左曼聯同皇馬係 fans 數目最多同賺錢能力最強o既兩大超級球會, ac 同國際都唔知排第幾
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 07:07 PM:

印象中世界足球歷史協會已經確認左曼聯同皇馬係 fans 數目最多同賺錢能力最強o既兩大超級球會, ac 同國際都唔知排第幾
原來球會規模 係計球迷數目既
咁大連實德 上海申花 山東魯能 呢D 一定都係世界前列既大球會
中國咁多球迷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。