<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 07:20 PM:

原來球會規模 係計球迷數目既
咁大連實德 上海申花 山東魯能 呢D 一定都係世界前列既大球會
中國咁多球迷
聽講中國d 球迷都係英超球迷, 當中尤以曼聯, 車路士為最多球迷支持球會, 不過當中有唔少中國球迷邊看車仔比賽邊罵車仔以錢買成績
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 07:26 PM:

聽講中國d 球迷都係英超球迷, 當中尤以曼聯, 車路士為最多球迷支持球會, 不過當中有唔少中國球迷邊看車仔比賽邊罵車仔以錢買成績
好出奇咩 就以你為例
你自己話自係英國人 都捧西班牙球隊喇~
bigfish你唔好再講反話安慰自己喇
講咩都冇用 因為beckham依家去左低組別聯賽踢波
Originally posted by Lyon at 2007-1-12 02:34 PM:

而呢個廢柴碧咸 31 歲, 就要離開歐洲.
去下等球賽表演果d退步球技, 呃果d剩係識睇美式足球嘅人
佢成日高q大腳,美國人鍾意睇美式足球岩晒胃口
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
BIGFISH話阿拉伯係沙漠-,-
無錯佢果邊窮既地方係好窮..不過有錢既真係好豪!!!
相反..美國至係真既足球沙漠
而且碧咸係比利接班人?
首先吾同年代吾同風格吾同位置..
而且就算要比既話碧咸都差N皮
Originally posted by feuosma at 2007-1-11 11:48 PM:
大魚兄...入黎睇...
姣婆遇著脂粉客,哈哈,呢句中point
干脆去好莱坞发展得了^_^
Originally posted by kubrick at 2007-1-12 08:07 PM:
BIGFISH話阿拉伯係沙漠-,-
無錯佢果...
我同你都未去過沙地, 點知佢地會幾豪?
不過就我所知阿拉伯國家係冇電影, 冇音樂, 冇豬肉食, 又冇美食, 又冇娛樂場所, 相信費高去到日日要聽可蘭經, 飲羊奶, 騎駱駝, 夜晚又冇地方去, 實悶死佢囉
反而碧咸去美國, 又可以用返英語溝通, 又有得 shopping, 落 pubs, 去 party, 仔仔又有正統學校讀, 夜晚仲可以晚晚去高級 hotel 食飯, 又唔駛守埋d 回教教條, 一定 happy 過 figo
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 10:36 PM:

我同你都未去過沙地, 點知佢地會幾豪?
不過就我所知阿拉伯國家係冇電影, 冇音樂, 冇豬肉食, 又冇美食, 又冇娛樂場所, 相信費高去到日日要聽可蘭經, 飲羊奶, 騎駱駝, 夜晚又冇地方去, 實悶死佢囉
反而碧咸去美國, 又可以用返英語溝通, 又有得 shopping, 落 pubs, 去 party, 仔仔又有正統學校讀, 夜晚仲可以晚晚去高級 hotel 食飯, 又唔駛守埋d 回教教條, 一定 happy 過 figo

你無常識都唔洗大大聲
周圍講出黎等人笑你先得架~
得閒你都係睇多d書罷喇~
其實都唔明點解要話碧咸貪錢既
講真佢副身家都夠用一世啦
如果佢老婆唔係咁大洗既話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。