<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-1-12 12:06 AM:

荷里活既星光大道正等緊佢呢.......
England????Go to hell la.......
~~幾好呀, 日頭踢波, 夜晚上堂 ( 藝員訓練班 ).
五年後咪可以入荷里活囉. 聰明~~
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-12 12:29 AM:
如果係真
bigfish講到費高咁衰
beck...
有人肯要佢咪好囉
~~碧咸呢d 人, 為左金錢放棄o係歐洲踢波, 點解大家都仲咁支持佢?
其實佢地仲有能力o係次級聯賽生存, 係佢地唔珍惜~~~

如果數貪錢球員, 英格蘭實有人上榜~~

[ Last edited by Lyon on 2007-1-12 at 12:39 AM ]
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:45 AM:
當年球王比利無法完成令美國聯賽發揚...
呢d英格蘭貪錢球員, 其實佢仲有能力o係一d次級聯賽生存.
為錢都唔番去英甲踼波提攜後輩~~~
仲話要令美國聯賽發揚光大, 簡直係英國人之恥~~~
或者將來美國聯賽取代英超都好喎~~

去美國踢波都好嘅, 離開歐洲.
香港又唔播呢d垃圾次級聯賽,
希望以後係電視都睇唔到碧咸係呢d下等球賽表演果d退步球技啦~~~
88啦, 碧咸~~

如果重想睇呢d過氣球星比賽呀.
叫佢打美式足球囉,有線重有播架~~~
都係足球呀~~~

[ Last edited by Lyon on 2007-1-12 at 02:14 PM ]
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 11:05 AM:

有冇睇訪問呢?
碧咸明寸費高
"當一個 34 歲球員走去領取高薪加盟次級聯賽, 該球員一定為錢, 但我想趁還未太老時去接受新挑戰, 事實上我加盟了一支有潛質的球隊"
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha&quo...
~~嘩, 你訓醒未呀. 定係你理解力有問題呀?
碧咸係非常妒忌費高呀~~~~
費高可以係歐洲頂級聯賽踢波到 34 歲先離開, 重踢過 4 間頂級球會~~~

而呢個廢柴碧咸 31 歲, 就要離開歐洲.
去下等球賽表演果d退步球技, 呃果d剩係識睇美式足球嘅人~~~

你話佢幾咁傷心 & 冇隱~~
點會唔妒忌費高呀~~
Originally posted by Rated-R at 2007-1-12 02:40 PM:

費高擺明為$$$,但好過碧咸為$$$唔認還要扮清高la,Now冇美職聯睇架喎,死la,有人冇得睇佢個爛鬼偶像添
所以咪叫佢轉打美式足球囉,有線重有播架~~~
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 02:56 PM:

其實我都知如果曼聯唔搵返佢, 佢都...
~~又一大笑話~~
Originally posted by joe159357 at 2007-1-12 03:55 PM:

巴打!!!用巴治奧e d球王級同乞兒做對比.等於侮辱佢
o個個乞兒係咪叫 碧咸呀????
Originally posted by 王晶 at 2007-1-12 04:21 PM:

咁又唔好話人係乞衣
佢 d fans 點對其他球星, 其他人就點對佢偶像囉. 好公平~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。