<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-12 12:29 AM:
如果係真
bigfish講到費高咁衰
beckham咪一樣 人地都係搵兩餐姐

beckham去到d低組別球隊 bigfish仲有咩好講
依家真係歐聯都冇得打
bigfish你都踩得其他球員多 依家輛到你偶像受哂

阿魚 早知道你把口 仲勁過比利 捧乜衰乜架喇
依家連評人都有比利咀 好心你為阿咸哥著想就收下口喇
有冇睇訪問呢?
碧咸 明寸費高
"當一個 34 歲球員走去領取高薪加盟次級聯賽, 該球員一定為錢, 但我想趁還未太老時去接受新挑戰, 事實上我加盟了一支有潛質的球隊"
呢返話擺明講俾費高聽, beckham 人工又高過費高, 又唔駛去沙漠踢波, 仲可以維持o係先進國家生活, 費高恨唔到 la, haha
哈哈 我諗呢個世界 得你認為係寸緊費高
人地阿拉伯賣石油賣到成個國家d錢都用唔完
你估仲係周圍沙漠咩 好心留意下時事喇 大鄉里

[ Last edited by 王晶 on 2007-1-12 at 11:33 AM ]
Originally posted by Lyon at 2007-1-12 04:03 PM:

o個個乞兒係咪叫 碧咸呀????
咁又唔好話人係乞衣
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 06:19 PM:
雖然碧咸冇興趣做領隊, 但都希望佢踢埋呢五年可以返紅魔做高層, 或者效力多一季
咁你慢慢等喇~呢5年你發下夢先
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 05:36 PM:

曼聯同皇馬係世上兩大超級球會, 你搵d 意甲級球會同世界級球會比, 邊有得比?
ac 國際 自古以黎都係世界級大球會架喇
你自己唔睇意甲 大鄉里少少唔出奇
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 07:07 PM:

印象中世界足球歷史協會已經確認左曼聯同皇馬係 fans 數目最多同賺錢能力最強o既兩大超級球會, ac 同國際都唔知排第幾
原來球會規模 係計球迷數目既
咁大連實德 上海申花 山東魯能 呢D 一定都係世界前列既大球會
中國咁多球迷
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 07:26 PM:

聽講中國d 球迷都係英超球迷, 當中尤以曼聯, 車路士為最多球迷支持球會, 不過當中有唔少中國球迷邊看車仔比賽邊罵車仔以錢買成績
好出奇咩 就以你為例
你自己話自係英國人 都捧西班牙球隊喇~
Originally posted by bigfish at 2007-1-12 10:36 PM:

我同你都未去過沙地, 點知佢地會幾豪?
不過就我所知阿拉伯國家係冇電影, 冇音樂, 冇豬肉食, 又冇美食, 又冇娛樂場所, 相信費高去到日日要聽可蘭經, 飲羊奶, 騎駱駝, 夜晚又冇地方去, 實悶死佢囉
反而碧咸去美國, 又可以用返英語溝通, 又有得 shopping, 落 pubs, 去 party, 仔仔又有正統學校讀, 夜晚仲可以晚晚去高級 hotel 食飯, 又唔駛守埋d 回教教條, 一定 happy 過 figo

你無常識都唔洗大大聲
周圍講出黎等人笑你先得架~
得閒你都係睇多d書罷喇~
Originally posted by 長飛丸 at 2007-1-13 01:58 AM:

羅賓奴好似同大哨飲酒,練習都有陣酒除,卡比路想郁埋佢.......
唉~肥度 就話搵夠姐
羅賓奴真係唔生性 陪埋佢地傻
無哂前途~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸將加盟美國大聯盟---洛杉磯銀河隊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。