<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 比電車男更難的任務 ... 怕醜仔點溝型女???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-1-15 04:35 PM:

佢 : hi
佢 : 你係邊個?
我 : 你@...
講真呀,佢封鎖你就唔知岩唔岩啦,但我就覺得你有d玩野啦,
人地問你係邊個,你又唔答,但又唔係轉換話題,之後人地又問你你讀咩系,
你又話秘密,好明顯就好似玩人啦,我做女仔都封鎖你啦,
你重要話係佢add你,咁人地覺得你都冇誠意想識佢啦
索性封鎖你啦,如果你想有返個朋友做就見到佢時,行去同佢say hi,
然後同佢講返呢件事,叫佢好返你啦,咁之後就睇你啦!!!
你自己本身係怕醜仔.....
仲要向高難道挑戰, 去溝tb...
死心把la.....
Originally posted by qqqaoc at 2007-1-15 06:12 PM:
你自己本身係怕醜仔.....
仲要向高難道挑戰, 去溝tb...
死心把la.....
我認同佢既講法,如果曬時間係呢個女仔身上,
不如搵第兩個女仔啦,百步之內豈無芳草呢,
話唔定搵到個比佢更好既女仔啦!!!
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-1-14 12:43 PM:
我係一名怕醜仔 , 喜歡左一個型女好耐...
佢Msn封得你..............證明你..........無............行.......lo

促成原因:你識人一年,都未同人講過野==.........人地實唔likely你啦

解決方法:不成功,便成仁。真接同佢講鍾意佢(要單對單)..或者仲有機會..
Originally posted by karen0123 at 2007-1-17 07:41 PM:

佢Msn封得你..............證明...
Msn.........
你又唔同人講你係邊個,人地問你野又唔答,lock你好正常==
TB點溝呀~~~~~~~??

佢都唔仲意仔gei~
Originally posted by 雷鳴仁 at 2007-1-14 10:08 PM:
電車男都只係60億人入面 , 2000幾年先出現一次的奇蹟 ,
你而家咁ge情況....等多幾萬年la~~
哈哈~好笑
我覺得首先怕醜就溝啲乖乖女都吾容易架啦

仲要溝tb....... 真係好難喎

呢件事, 我覺得你第一吾好唸自己怕吾怕醜先

先同佢做朋友, 睇下佢個心唸乜, 對dating 既態度, 鍾意啲乜野型

呢啲tb, 就咁傾兩句真係有時吾知佢性格同唸乜

可能佢對男仔無興趣都未定 (吾好插我啊, 呢啲真係大有人在)
Really hard to 溝tb, but if you really like her, have guts to let your know
UMmmm doesnt TBs like WOMEN?? i think first of all you need to ask yourself are you a VERY girl-ish guy or are you really MAN-ish......TB tend to like to make frds with girl-ish guys... from what i can see ...i think u must be girl-ish to be this Shy..so u might have a chance
i love 玩具模型‧動漫畫‧遊戲專區
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 比電車男更難的任務 ... 怕醜仔點溝型女???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。