<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kahang0210 at 2007-1-15 07:17 PM:* Z' A2 I/ \% Z9 T$ p
優點 : 上網ok快 ! 唔會cut線同唔穩定...
5 p' p$ o$ h2 q" K
唔會cut線同唔穩定/ ^7 W* _  p/ j. i2 q1 K; Q
我2樣都有= =
Originally posted by nono_comdan at 2007-1-15 06:37 PM:
) A) F# s1 S+ V: m: B, ?- q1 J/ o網上行大家認為你他點?
2 d$ x2 b: ]5 }9 s( R, O9 a# q$ S我認為他根本...
0 b* J2 `( u3 [- _( T- T

8 ~. m' @* L2 C老友 你玩咩online game先# Q" e! \5 }4 |" v! f7 P" d
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話 : R! m% r2 s& `9 v6 G# [
* k! B, ?4 t# U1 y: C) L+ z
其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽4 i- u+ R9 j, I* L# [
不過好似貴左d
同埋網速問題 同你住邊區好有關係
Originally posted by bigfish at 2007-1-15 07:26 PM:( ^) g' |3 k0 Q
遲d 大家睇英超都要裝 netvigator 啦,...
. S9 i* H7 _; {8 a! Y+ P- i6 K
5 e  l9 M* A5 G+ R
收皮喇 唔該 成日提英超 唔係個個都睇波架 阿生
我住旺角區,我想是重災
網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?# d: A4 v, A, Q  r) y
其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
無奈,,,,,,,,斷到,,,,,,,,,,,,唉
Originally posted by karen0123 at 2007-1-15 08:12 PM:% R$ `0 N- Y# R9 n! k
網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?" ~! M7 l4 j( H! C
其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
- j0 h2 R& n: q, v0 S" g

( I, H" h! l, t  A. ^$ L1 B/ G有分別架~
8 z5 M, `% K! z( E: x因為我以前都成日會  斷線(我都係用netvigator)* |9 E6 n. ]2 f! U. W+ B+ R
後尾個師傅黎同我去個機樓都同我唔知轉左d乜 之後我就無斷過線喇  l. d1 c* w5 Q( X
個師傅話 果區一多人就係咁 機樓有d機用到舊壞壞地 又唔去整
( m* p' @9 L. r' w5 G, U1 D但係用戶就愈來愈多 10個煲得9個蓋 睇下邊個唔好彩 # E9 f( A1 R5 ]1 V6 ~& ?" d6 v
你投訴話慢 佢就幫你轉 (轉番條無壞既線) 不過又會有其他客戶既線慢左(姐係係無事既客戶到滕個位比你)
2 O- j0 T6 \( T& Y" g* q0 o$ ~5 j又投訴咪又幫佢轉囉 佢唔投訴就由佢架喇9 k5 q7 _5 T5 ]5 Q
所以你有問題最好打去 嘈下~
9 G0 I6 W# Q" u9 P
# A% b9 Z" A; s[ Last edited by 王晶 on 2007-1-15 at 08:31 PM ]
其實網上行打台灣果d online game 本來都ok既,台灣地震d海底電纜斷鬼左之後,就玩唔到啦(香港果d online game冇問題),直到而家都未整番好lo,我為左咁都申請左冇合約既hkbn一個月,因為只有佢先玩得順lo暫時,如果覺得不滿可以打去投訴下佢,都可能減下月費既
Originally posted by 王晶 at 2007-1-15 08:00 PM:% [, F4 r. \6 ~4 e- E3 I

( Z  g2 a: r0 t' H0 e$ k( f: H8 X7 H# N( n
老友 你玩咩online game先" e0 m! w+ H; o, H7 T3 D
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話 ) C6 b+ _. h6 [% t0 T

- ]4 [* q' b# B# V& [! l% f8 _其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽+ o% c" H* j" V" J
不過好似貴左d
2 ~3 ]* g, v. }, T2 c' K* z6 Q5 v- W
HKBN 唔lag...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。