<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kahang0210 at 2007-1-15 07:17 PM:" `0 W. |9 k2 D" ~; z% Y
優點 : 上網ok快 ! 唔會cut線同唔穩定...
2 s- y7 B3 z+ Z$ }, C7 }' b$ }
唔會cut線同唔穩定
2 E7 c+ p% k+ Z5 n" Y- N我2樣都有= =
Originally posted by nono_comdan at 2007-1-15 06:37 PM:
, ^- t+ B% r1 L9 E網上行大家認為你他點?5 ]# ~, \/ [: H. B& X: W
我認為他根本...
9 n- M9 N8 u2 t$ S! g0 }2 Y. F" K* V9 x6 p* B; ~
老友 你玩咩online game先0 R* h0 t3 H# S: }* ?
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話 * B- U7 D1 y/ {, ?

7 I( u2 v: G3 }) T, x3 w1 c2 X其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽
9 H. |: c. A" ?# j: y5 a不過好似貴左d
同埋網速問題 同你住邊區好有關係
Originally posted by bigfish at 2007-1-15 07:26 PM:
9 e0 P3 v! p- c6 ~  `" F, B. Q2 ^2 U% ]遲d 大家睇英超都要裝 netvigator 啦,...
! i" ?  u( s  P, _& q% J& s" y: h1 T& x
收皮喇 唔該 成日提英超 唔係個個都睇波架 阿生
我住旺角區,我想是重災
網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?+ L" u; m- E* i: C8 Y
其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
無奈,,,,,,,,斷到,,,,,,,,,,,,唉
Originally posted by karen0123 at 2007-1-15 08:12 PM:2 @+ K* V  x+ q7 w1 l
網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?+ A; a1 O/ r* m9 ?( c2 m: F2 H5 T  _* G
其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
# A  O# W5 K2 g' X4 Z. J7 b& T- k( \) I2 |
有分別架~
  E  V( p. u. E1 y因為我以前都成日會  斷線(我都係用netvigator)
: P! d/ z. j' A4 A. {- L* b, E5 Y後尾個師傅黎同我去個機樓都同我唔知轉左d乜 之後我就無斷過線喇
) q$ s$ \2 B8 s+ }個師傅話 果區一多人就係咁 機樓有d機用到舊壞壞地 又唔去整8 a. `/ ?+ k2 k2 r. Y
但係用戶就愈來愈多 10個煲得9個蓋 睇下邊個唔好彩
2 f8 o) N% c+ h, W' k( Y3 R) N你投訴話慢 佢就幫你轉 (轉番條無壞既線) 不過又會有其他客戶既線慢左(姐係係無事既客戶到滕個位比你)
; y$ n. H* x9 f6 k8 M) F8 O/ u# r: O又投訴咪又幫佢轉囉 佢唔投訴就由佢架喇" G8 d" N8 T9 ?+ ~% X0 h  R
所以你有問題最好打去 嘈下~
+ w* D9 E$ [0 g+ H5 }( n
" m4 v9 ]) I4 m[ Last edited by 王晶 on 2007-1-15 at 08:31 PM ]
其實網上行打台灣果d online game 本來都ok既,台灣地震d海底電纜斷鬼左之後,就玩唔到啦(香港果d online game冇問題),直到而家都未整番好lo,我為左咁都申請左冇合約既hkbn一個月,因為只有佢先玩得順lo暫時,如果覺得不滿可以打去投訴下佢,都可能減下月費既
Originally posted by 王晶 at 2007-1-15 08:00 PM:
, c' b5 t0 ?+ B/ {) D1 m9 D; n7 z! r; Q: G0 H6 g
8 D* q3 k) `/ l  L5 o. L
老友 你玩咩online game先$ _$ W' S6 b& f5 ?
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話 * p. q9 C0 _$ N
9 L% t6 z. b; o
其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽+ Q2 I0 Q% g6 q
不過好似貴左d
/ N4 U, u4 h( z5 j5 _
- @) b" Z8 A3 J6 }HKBN 唔lag...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。