<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kahang0210 at 2007-1-15 07:17 PM:! d2 m% Z2 I4 b2 ]  Z/ w1 w
優點 : 上網ok快 ! 唔會cut線同唔穩定...
: U* _9 L* Q1 U# u
唔會cut線同唔穩定
# @) I; R( ?" o7 I9 J+ O7 {7 T. [我2樣都有= =
Originally posted by nono_comdan at 2007-1-15 06:37 PM:2 t( T5 ]# U! i( O; x$ C
網上行大家認為你他點?4 d8 u3 B; m5 q% R- L/ }
我認為他根本...
. ^9 D1 P" {- _$ S3 r  ~
& ~! _7 b! m. Z0 q7 K: |2 m  J老友 你玩咩online game先2 T/ p3 {0 a# k- x" U# W
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話
6 o9 Q0 B% W: T* _8 n& V- O7 ^5 T+ |
其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽
1 b( u9 D% v- h! \( F5 L+ e不過好似貴左d
同埋網速問題 同你住邊區好有關係
Originally posted by bigfish at 2007-1-15 07:26 PM:8 W& C& E/ Y% j4 M
遲d 大家睇英超都要裝 netvigator 啦,...
6 w% V9 t5 M5 h# b6 [( U% r. v

: g( P" T! y- T2 f/ Q- X* T0 R收皮喇 唔該 成日提英超 唔係個個都睇波架 阿生
我住旺角區,我想是重災
網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?( @/ A# ^& q% @8 E! n( v
其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
無奈,,,,,,,,斷到,,,,,,,,,,,,唉
Originally posted by karen0123 at 2007-1-15 08:12 PM:
- ]1 D, A5 f% n& j% S. ]網上行唔係用獨享咩?唔係用共享,地區都會有分別?0 c4 A$ p4 [9 b& ^" k$ _5 K
其實我唔係好知,有人知就話比我聽,plz^^
0 ~  E6 l- M/ E6 F2 a0 A' ^. s3 W; m' O& S" ?
有分別架~, |) Z8 P, x  |& o
因為我以前都成日會  斷線(我都係用netvigator)" [# C' s, u8 H3 h
後尾個師傅黎同我去個機樓都同我唔知轉左d乜 之後我就無斷過線喇
6 r! i5 f# ]6 b- p7 j* a個師傅話 果區一多人就係咁 機樓有d機用到舊壞壞地 又唔去整
4 n9 s1 b1 a. e7 Q9 j3 a4 e6 ?但係用戶就愈來愈多 10個煲得9個蓋 睇下邊個唔好彩
  V6 [% M8 s2 ?你投訴話慢 佢就幫你轉 (轉番條無壞既線) 不過又會有其他客戶既線慢左(姐係係無事既客戶到滕個位比你)
/ i6 b. A. t. A4 M3 K# D% T" W又投訴咪又幫佢轉囉 佢唔投訴就由佢架喇
2 a; e' n, \3 e所以你有問題最好打去 嘈下~0 z& e4 s- ]* t4 f* E0 Q
! N5 B: n. V9 s& ?( |3 y) H
[ Last edited by 王晶 on 2007-1-15 at 08:31 PM ]
其實網上行打台灣果d online game 本來都ok既,台灣地震d海底電纜斷鬼左之後,就玩唔到啦(香港果d online game冇問題),直到而家都未整番好lo,我為左咁都申請左冇合約既hkbn一個月,因為只有佢先玩得順lo暫時,如果覺得不滿可以打去投訴下佢,都可能減下月費既
Originally posted by 王晶 at 2007-1-15 08:00 PM:7 ^1 i7 ~  U/ n  l) H9 M
1 X' n/ ]# e/ d$ f' y# \1 N

" j* T! B4 K- E, _7 ?( ~  C老友 你玩咩online game先# ^0 q9 L# r+ ?2 k6 J
早排地震完 過台灣既game 我諗隻隻都lag架喇下話   M4 v5 {. U1 G/ P0 h$ E7 {

7 R. I4 W, S6 _5 q; x% g' R其實netvigatxx 算唔錯 d 客戶服務打去好快有人聽: l% A( H# b* b, a
不過好似貴左d
& ?$ O1 p# x- ~3 H

6 _( \, m! b/ g2 @# H& ]- \HKBN 唔lag...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 網上行大家認為你他點?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。