<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖

大家要人回定想要分

單選投票, 共有 0 人參與投票
41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
我玩左呢度差唔多一年6 d7 G* E( y' {& \# r4 z( J" }4 ~/ P
做左半年忍士    下半年多數係港男OR體育版吹水
& q, W* g' H  x+ N! h0 Z* \# Q
& Y/ p( e% [. O+ h呢度係我去咁多個論壇    少數需要分數既論壇
7 x' G  P1 [- G個人出貼想人回多D    分數都好重要9 d1 A0 x0 ?: B; u
但我認為比人回下   答下人   吹下水比加左分但無人回更好9 T) b& o: Y9 w4 ^$ ]- n% [
5 @- V, ]4 Z. P5 K# N% B
唔知大家點睇呢
夠分下載正野打jj最重要
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:/ \  L1 ]; \: h; k6 g; L
' ?% B7 s4 z: V8 g# {$ x. @2 H  ~# ~5 j- I% s: h. E; _
呢度吹水版黎架~衰仔
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:11:
  M' i7 ]2 \4 ~, R" i: T6 l! I# H
4 Z, l- {0 |8 W4 [# @8 L
5 F+ x6 `$ ]# w+ [呢度吹水版黎架~衰仔
( _- |: |0 [. F# z" d
4 N' _& e, x5 T( v* x7 u
我都係講事實姐
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:* v! R( y; F& B
. I( o% S$ _% v, `. ^你講得岩既) ]6 c  S6 s) y) q/ B. j: ^& @
呢度真係要好多分先睇到好多野
) n& V& o( N; @6 J; u' d% Y; @" U好多都要600以上
Originally posted by tree728 at 2007-1-21 20:16:
0 X( G/ J3 A9 t& j! [% I# c0 Q
, @* M& ~# W! g你講得岩既
# ?. ?# q: t- v呢度真係要好多分先睇到好多野
  H& T' V- {: a% U: W好多都要600以上
; \' M  z  Z% W" V% V% Z3 I6 J/ W

! i- W% y0 d( u9 x1個月前的改左做100分喇...
/ B. F+ f- M9 N其實宜家易拿分好多,努力吧
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
Originally posted by 阿感 at 2007-1-21 20:22:
/ |: F6 @+ D1 td人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
3 C( _" J2 {2 @# F& c: `
, x2 K3 H& S& O4 u  ^咁我想問,點先至唔係廢話?
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 08:13 PM:$ ^$ s' H" n2 Y2 C/ ?% o
8 b5 F% q# R4 n0 w
我都係講事實姐
4 |' P& a. f6 d
- I9 Q# R: a6 Q+ `打咁多冇益架2 d, ~0 t( o& ~
識返d囡囡好過啦
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:32:- }: |; u& ^, q1 {* G
3 _: C  i- h% j( d+ n, ~$ c6 N
* c5 L) n; q0 y" S* ~/ Z/ H- H% R
打咁多冇益架
0 w! H& F9 I2 @  \: w* A! r/ ?9 u識返d囡囡好過啦
4 |; q1 D# m6 |+ Q
1 @; r! @5 f' i. q" I; ^我又無話我有打
4 u: b4 n$ l0 h0 [& ]/ Q4 R
+ k& z) j+ N; M, a3 b7 Q至於識囡這個問題...再過一,兩年也未遲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。