<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖
本人想人地回 d post
( W7 r* E$ f1 ~+ N沒人回的post為什麼要貼?0 f0 _; j! x. Z1 R1 H, u
來這裡也是想同人分享東西
For me, getting response is more fun than getting the points.
分數?唔志在* B4 g1 \8 V) P) A) d: g
最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
EF小人物

我都係中意係呢度吹水多D
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-1-22 07:25 PM:9 V# j: p- t7 k2 M; j) D! B
分數?唔志在
# F/ h% _2 ^. Z2 y- N最重要是玩得開心,認識自己角色,別苦苦追求分數
4 I: I+ g/ p; `呢番話你講好似冇咩說服力(講笑)
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:* d% d1 G& h* o( z' \
夠分下載正野打jj最重要
  s& I. P& x- c" l# x; q! |你都幾直接喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 19:53:* J" U3 h% J& a* W* [, X

& q7 T0 L8 c9 v$ x4 f7 y+ g你都幾直接喎
* U) D" t! X6 W4 |& M& {  p
) L4 a1 m0 s/ ]1 A+ [5 b& W
我慣左ma
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:11 PM:
( k! _* l. u) Y1 E5 Z2 K/ q7 a6 J4 s/ D6 x$ N  s3 F! P7 t8 K

" l% i7 u( i1 Y5 h6 g7 t我慣左ma
! _; `+ i$ C7 A3 L) w6 ^0 k# Y
其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-22 20:25:
3 F5 R6 Y. |7 O
0 O% a$ e# @3 @( j$ z" N0 ]4 J其實我咁耐以黎都係下載咗好少野
- Q6 z: {! F8 }% Z' L; _2 z9 Y' F, j& d( S
我知,我下載的就多了
  b* S) l( F, N" C: U
% U2 f6 i: ?) s0 A" M5 w今個月---四百多Mb
( S# D/ m1 z% S/ _) _) y; X6 [而你,1Mb也沒有
Originally posted by 155220 at 2007-1-22 08:29 PM:# i/ \5 |1 y, p# l3 m; a) Z9 n5 L3 b

4 W% y9 z  O4 n* a: h: D6 I. P1 G- |4 \/ L0 i8 n7 S
我知,我下載的就多了
; G8 g% I" z9 f( d) b9 \2 N9 Y6 Q
  u! C8 y; }+ _0 z$ H& c  v: }今個月---四百多Mb! Q$ `6 J- t1 S2 ~  B! V
而你,1Mb也沒有
0 J: k; V' S9 S7 A, _/ L$ `1 K. {
我都唔中意下載
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。