<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分
返回列表 回復 發帖

大家要人回定想要分

單選投票, 共有 0 人參與投票
41.67% (10)
58.33% (14)
您所在的用戶組沒有投票權限
我玩左呢度差唔多一年( A6 D6 \- ]% _4 }. p3 W
做左半年忍士    下半年多數係港男OR體育版吹水# v: w2 z6 n2 f( S# c6 ?
3 I- ^) M4 Y( `# N" ^8 N
呢度係我去咁多個論壇    少數需要分數既論壇3 ?; u) v! q+ C1 [7 D' N9 I# ]
個人出貼想人回多D    分數都好重要$ D% l( J. R4 \/ `4 k
但我認為比人回下   答下人   吹下水比加左分但無人回更好, M/ b0 \6 a6 D3 A+ e) }# V
2 E3 y+ E2 `8 n- {5 i$ y/ o
唔知大家點睇呢
夠分下載正野打jj最重要
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:* V' Q, s' |1 M  f
7 T* m+ d1 M! D3 i' b, D0 H
1 c/ L, @' C8 B  p, r. K
呢度吹水版黎架~衰仔
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:11:* \% P% U0 H0 z. _  I+ K* u5 y. I

: S9 E0 [0 I! i# w% ^. I8 u
5 G( S! p6 K$ M0 ?呢度吹水版黎架~衰仔
' b$ M( z/ w. T( M# w) _" Z% {' o- o' p
我都係講事實姐
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 07:55 PM:0 ]0 z7 E: Q2 ^$ M' m
) w, x/ {4 O) {9 {, M' f1 k, O你講得岩既- @. _4 S5 |; G* h/ i" `8 @) Q1 l
呢度真係要好多分先睇到好多野
' j1 h; i' s. M+ J% Y  X! A" j好多都要600以上
Originally posted by tree728 at 2007-1-21 20:16:6 W8 |8 [! \9 Z  ?; K8 R7 t% D
7 L2 D* D% T9 ]. i  p) P
你講得岩既
8 D- c! g$ c- J6 {: V呢度真係要好多分先睇到好多野
( y4 b. b: B, }5 P; i" [0 e好多都要600以上
1 C; X2 C  Q) w3 U4 t- b+ T6 F' m! X' l3 M- z& \& x
1個月前的改左做100分喇...
# p3 m" {7 Q) x# d9 }. g其實宜家易拿分好多,努力吧
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
Originally posted by 阿感 at 2007-1-21 20:22:) L  @3 ^) i" y9 j) Y2 O
d人為左加分求祈回d廢話,寧願佢地唔好回
6 X3 t  Z* O: g+ p4 r  t. F/ S- e/ j8 e! d% D& _! x" d
咁我想問,點先至唔係廢話?
Originally posted by 155220 at 2007-1-21 08:13 PM:
7 u% S# T1 ^. l8 d- }" S; }9 @, _+ q2 O* X
我都係講事實姐
9 S& k2 J* T- b9 [. `* G5 u! k( K
打咁多冇益架
+ K) R% r+ b1 d# s識返d囡囡好過啦
Originally posted by ckyckk at 2007-1-21 20:32:
6 o0 Z! G8 G# ^% S( v4 w4 I9 n2 Z

/ T8 Q9 f3 }1 n9 x" T打咁多冇益架
4 y  M6 }  {7 W4 d7 P識返d囡囡好過啦
# l% _1 M' W5 K2 R; }+ F+ B3 C$ ]

# \! s7 w+ W8 X3 L( R0 ~; T我又無話我有打
* r; a3 [1 P8 w, ]% g: D, e
) f$ ]; g- y* C1 j至於識囡這個問題...再過一,兩年也未遲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家要人回定想要分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。