<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2007-1-28 11:05:# z; N, E2 s0 g# M5 A

, q" D0 I. W, r; d2 l- E* }
4 k6 z' S/ _0 d4 U) |8 Z- Uaio版主已經捉左唔少人了,但仍有不少版友做出如此的行為,令人髮指!
& b4 s/ G: C. P0 H
何止aio
EF小人物

講真,依家D人為了分係咁呃post,
- ~$ L0 R) ~8 o/ _. d. W  o好似笑話區同靈異區咁,D人當果度係呃分勝地,
6 v0 c) ]' K. S* p* J5 C1 ]( U9 O我覺得應該嚴懲果D人,. ]3 d" O) }8 \! @5 S+ s$ m
係其他區有人會打D九五搭八既野呃post,
; s# i* P$ d+ ]" \# D/ V又好似旅遊區咁,有人將一D旅遊資料,分成十幾次回,2 T5 o2 i% m- X+ u
咁樣呃分都得!
. S4 ?% y$ X% q' [. Z我見之前有人係笑話區呃咗幾日post,先有板主去處理,- E4 a7 @1 @: B
笑話區同靈異區好似冇咩板主理,
( |$ \& T" b9 c* `+ ^希望板主正視呢D問題
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-28 12:08:! _. ~7 L+ ]1 }1 L* O% p
講真,依家D人為了分係咁呃post,' ?! a8 ]4 ?& I) `, X) a
好似...
) c) W- v& l( W& g6 H4 M9 i唔好人身攻擊
EF小人物

Originally posted by tree728 at 2007-1-27 01:47 PM:
+ p! x1 V# Q- _$ W  H3 r# x, o& }7 a& C: [
加分改唔改無咩問題既" e3 ?! C  O- D% X* Z
我覺得而家...
8 u8 q8 i) e/ d  ~" e8 s$ Y$ A: V# k; l5 g/ h& N  N- x
只想說一點
/ w+ R8 p% i. `( Q, P8 H- r有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論
7 A; ~# t2 N0 f" v: ^: A/ @未見得就會被版主加分哦
6 A5 c8 O5 H2 Z# o時間久了會打擊會員的積極性啦
! l% ]: ~; d6 B1 U( G9 M$ H( v' `1 o# f' i4 y9 f4 s3 _$ E
好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..9 r/ o8 e* X& F# ^: L

4 {! D, n# z! Q2 P/ H至于自律問題,主要還是在個人自身啦+ `/ Y; l! [0 y2 l
總之希望大家還是自己注意一點啦
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:36:6 W* l" S  y6 y. @: M
: H" q  h) Y6 `
用字有些問題
) ^( W/ M. d3 s1 h5 X1 k+ M+ E% r2 w
' s2 r) `8 A+ F+ b$ j. ]6 ?
好少有人會理會好一點嗎?
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:38:- C3 u$ ]4 n# {
( C' u- w7 {% b) N
呃第一次-警告
9 y/ F6 @! y: o+ p呃第二次-扣分
- t' K$ f2 r! B呃第四次-禁止訪問
4 s# V  V6 n; d8 i
) U% e" z: e2 d" n$ [; a; q, R7 O
宜家呃一次已經扣分了。
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:39:1 p* H! m/ u6 Y4 S* p, H
: n7 z; c' c: C+ c
何止aio
! p/ T  e; m! z( m

% l+ A- `7 w7 j- i3 k! o但其他地方好少捉到人呢。
Originally posted by wer at 2007-1-28 10:03 AM:/ D4 z9 p9 x1 ^% S* N" ^5 X
我只知道有一批人狂在笑話區及靈異區洗板.我唔係好明點解板主唔扣分
/ B5 w% X7 \2 n- G1 f) ^其實版主捉到幾多啊?3 \  a+ v" Y2 H7 U) y! D
太多人亂發貼啦
  y- Z) D; w5 j' g仲有D人走D灰色地帶
3 f7 L* w3 n4 ?9 @6 r: |! y4 G  u呢度貼五篇個度貼五篇* j8 m% b# E. p  F/ Q/ B; `
咁你叫D版主點做啊?
1 ?6 w9 `/ p# K; g0 i9 {0 w$ X  o5 X) M6 I' n
唔係幫曬D版主3 m# \1 {9 F# X, i6 B$ n
係呢兩個版既版主都做得唔係咁夠! ~) z1 i  [, g# A" [
難聽D講句   真係理都唔理下
; {. J5 {* i/ d我見到警告都無句
Originally posted by hubingandtvb at 2007-1-28 01:21 PM:- R3 h3 Q# _8 Q$ m  }: i; f

j* Y/ m) a8 r4 Z$ ^- j3 D6 B
7 a, \7 \+ t' ?只想說一點
, y* i) b1 q: l/ k4 _有時候,你在Post中...
  D9 ~) @2 ^. o4 d+ k
只想說一點8 ?3 P9 V; ~5 J4 h' ?- t) g  Y2 f
有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論9 t3 T% }6 ~, i$ p  `
未見得就會被版主加分哦
  B. o, z+ ~' A7 G' w5 }/ q) p時間久了會打擊會員的積極性啦
5 r* v% \$ p, @. W* p5 I+ W--------------------------------------------
- [: y4 Y* _- o% A7 L7 ]- ]1 m( c我唔係咁同意1 G- ^1 m2 t6 o9 T, K
打個比喻    你認為岩既野人地可能認為錯
! {0 P0 G/ l* O) u所以   版主都未必認同你既意見
3 K% g9 s; L3 Z) X4 ^1 o而一個版最少都有兩個版主啦4 g1 ?7 y8 j4 p) [; [& d1 c
呢講多D    梗有一個認同你    加你分既
( |# J7 P4 q# d4 h$ x6 j=============================1 C" ]- o: l2 [6 |/ T1 U6 s
好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..
: i$ t$ P0 z; l5 ~( B6 f! Z! G9 i. i/ y---------------------------------------------* s1 U% T( `) N
我同意既    呢個我都唔識點答你- `. W/ d9 X5 u: A
但講多D既話   梗有加分既機會既
2 `4 K/ L, q* f# P* b但係有一點     
' o: q1 Z5 ~. n) `7 k) ]  ?/ z出一個好既貼比出十個唔好既貼更易拎分3 T( A, m, l0 ^) l
不是嗎?4 _. L( e) a2 R! X( y/ C+ y  u

! U0 L0 ]6 X9 _, n1 M+ k大家可能以為我擦D版主鞋   等可以加多D分% ^( B! e% S# v% G/ b& m
但係我想講    我得個百幾分   其實夠用啦* V( f- e! w% ~: w! c; m' ]4 J
真係高不成低不就  到6百都有排
: f- C* q) ~' N6 A( a我只係想呢度多D相比我睇下姐, |* O" w$ U9 O6 P! d6 B8 [
總比一上到呢就見到個最新發表度成版7-8成係轉貼XXXXX好
5 [+ U6 u  Z3 V$ ?% S; u大家上黎既目的唔係咁咩?    問心啦
5 M5 S3 h# ]/ X. B* b7 j+ a我死都唔信大家一上黎想最新發表無相無片睇
Originally posted by tree728 at 2007-1-28 13:30:% j3 I. \! J0 q. O: U
6 E7 Q3 j0 F3 }$ F) N& C( [4 F
其實版主捉到幾多啊?' J: o- f4 y0 G$ l* [8 j$ @( F: F, g
太多人亂發貼...
: S) H- V3 W% u" F* x( k# [
0 y0 a+ p; D5 Y4 _6 T8 Q版主唔出警告,我地自己出住先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。