<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2007-1-28 11:05:
7 D, n& M! G7 N1 ?) f# e8 g. ~  g& h- H& u

W' {2 _( ?: O" F% s# Daio版主已經捉左唔少人了,但仍有不少版友做出如此的行為,令人髮指!
% t3 _$ q7 [# s0 F" P+ |1 X何止aio
EF小人物

講真,依家D人為了分係咁呃post,
+ _, D: M2 l1 G0 \* g4 u8 e好似笑話區同靈異區咁,D人當果度係呃分勝地,+ b: ]% \; H8 K0 g$ m
我覺得應該嚴懲果D人,
) g9 h3 {# a; a% l- q* M8 _係其他區有人會打D九五搭八既野呃post,5 M. _. }* S, g( L  f
又好似旅遊區咁,有人將一D旅遊資料,分成十幾次回,8 z) |) C  I) B2 M; Z1 X& J
咁樣呃分都得!* L8 j  V9 s' R* }( u$ F# h# N
我見之前有人係笑話區呃咗幾日post,先有板主去處理,
' k1 y0 H( r2 Y: `' x笑話區同靈異區好似冇咩板主理,. v7 N* }2 \+ P1 \; s! W
希望板主正視呢D問題
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-1-28 12:08:5 b0 h: f2 _$ F) j; x* z4 ~
講真,依家D人為了分係咁呃post,  K* x! [/ a# c: c% N: v$ N1 A) V
好似...
, u; l( X' q; U6 c  o: K7 C
唔好人身攻擊
EF小人物

Originally posted by tree728 at 2007-1-27 01:47 PM:0 \) E6 z4 X) O

) H& e4 R  y. f: x! B加分改唔改無咩問題既6 ?) m6 d' ^1 G( P
我覺得而家...
  i# ~/ h0 ?( O7 C$ c* Q1 C! L* Q) d8 p2 I, @( P
只想說一點' A7 Y' I5 i( w$ ]) X4 L" X# W
有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論
* ^" w& t7 |. o未見得就會被版主加分哦
+ b. S+ @% x  r: q時間久了會打擊會員的積極性啦7 n5 N! R* W. J6 s% B1 B5 x
  i+ I5 C$ N( C; t
好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..* ^- a2 Q; C: [# z% b/ ]8 D. H8 ~
! ~! p# B. T( p: n8 Y
至于自律問題,主要還是在個人自身啦
/ V3 g0 h8 s# h4 ~總之希望大家還是自己注意一點啦
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:36:  o& U2 S1 q& h1 G' _/ }
. E& ^& j/ c; x# G
用字有些問題
( f' P( B0 @% }: b2 q' ]4 r! [3 q( r! ?' L( \6 ], G
好少有人會理會好一點嗎?
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:38:/ S; {$ S6 g$ K0 \) W' S* Q

$ V, D; y/ u) a; X& d呃第一次-警告
; r+ S) k3 u+ N6 ]4 q" M呃第二次-扣分8 r# n9 B$ _: B
呃第四次-禁止訪問
( Y+ n* M( d) X$ i- a( I3 U- U$ m' O/ \" }+ W6 t4 c
宜家呃一次已經扣分了。
Originally posted by wer at 2007-1-28 11:39:3 `) j6 l, g& T' O  ~& a8 Y( D
- c. [4 L5 d+ E3 m% C& N
何止aio
9 h$ }9 z- b5 }6 L
4 n' d8 h* ?' m2 H但其他地方好少捉到人呢。
Originally posted by wer at 2007-1-28 10:03 AM:" \, e) x2 U; i
我只知道有一批人狂在笑話區及靈異區洗板.我唔係好明點解板主唔扣分
3 g& C- O/ e1 p, R+ X其實版主捉到幾多啊?" ?1 x0 G) H/ Q, C  C
太多人亂發貼啦- Q7 @- N( Y# ]& ^6 D
仲有D人走D灰色地帶
1 ?/ `4 o' W' `3 h9 D2 W呢度貼五篇個度貼五篇9 H+ C, s: V5 I- F5 H
咁你叫D版主點做啊?
9 Z  ]' h% d" R- e% A) L0 h8 W1 ]9 i6 v7 p( F7 h
唔係幫曬D版主6 `3 A$ U2 G$ }; \
係呢兩個版既版主都做得唔係咁夠
; R0 x$ q5 p* Z- `% V: a難聽D講句   真係理都唔理下. ~9 Q* I  [  F! U
我見到警告都無句
Originally posted by hubingandtvb at 2007-1-28 01:21 PM:! x0 k2 h5 e+ W
: d1 q  \- _9 m- W+ k: e

+ f5 |$ l9 w  q- _$ [, G1 s只想說一點
1 h, j/ A; t( |! }) l2 j, e有時候,你在Post中...
. O8 }3 n* h* V
只想說一點5 A- g# B  j! R! ^1 s
有時候,你在Post中加埋自己D意見參與討論
: G( D' k6 U4 \. F4 ~未見得就會被版主加分哦! I' r. H) |- z) y7 p% X. a" G) F
時間久了會打擊會員的積極性啦, m; G7 n1 @! j2 P* e
--------------------------------------------
$ y" v/ z! o' b) B& F: w) r我唔係咁同意
9 m4 Y5 w0 [* v! B0 Q  c打個比喻    你認為岩既野人地可能認為錯
' a& o) l0 Z0 n6 V所以   版主都未必認同你既意見
7 ~5 ^2 d3 I1 U. E; d/ N而一個版最少都有兩個版主啦
$ ^& h+ @6 |+ t1 W9 m呢講多D    梗有一個認同你    加你分既  u6 q: a- S) A2 o- R1 t8 H! k
=============================: V, u: y$ w0 |1 q
好多人來EF都是爲了DL圖 但對于好多非本港會員來說,都需要600分的積分...于是就顯得積分好重要拉,不過我又明白國際頻寬的確好貴。有D自相矛盾,但常常又是好無奈的事情..4 w' O) u, w2 f9 s7 Y* d- i( ]
---------------------------------------------
+ F* x6 D" h7 W4 N" k; x; N$ m( M我同意既    呢個我都唔識點答你
( k, k1 Z2 [3 o) R9 \1 N- A但講多D既話   梗有加分既機會既9 g& ]# U) s5 Y" m8 e, F
但係有一點     + L' |7 u0 b" N2 q- Z! Z7 G5 F9 @
出一個好既貼比出十個唔好既貼更易拎分
) K" P! J9 A- W5 C不是嗎?
) H4 D2 _+ [: O2 I% j
( L0 t2 D0 x' ]( u0 T大家可能以為我擦D版主鞋   等可以加多D分5 h! L/ r' d* p
但係我想講    我得個百幾分   其實夠用啦' M* z! b1 ~/ w" F* k$ e
真係高不成低不就  到6百都有排
! }8 O9 x% t3 G% D8 O我只係想呢度多D相比我睇下姐
* d: B  k% w$ ]7 V總比一上到呢就見到個最新發表度成版7-8成係轉貼XXXXX好
6 A7 J9 G% a! G! o大家上黎既目的唔係咁咩?    問心啦$ q8 `& Z8 z5 ]7 b. p" @( C5 W$ D
我死都唔信大家一上黎想最新發表無相無片睇
Originally posted by tree728 at 2007-1-28 13:30:
; |5 k# L7 o7 j% g3 c/ E- E" W# @3 C
, o% z+ d, l$ j3 V其實版主捉到幾多啊?) L; g0 {+ Q& D9 z
太多人亂發貼...
8 k1 a- H$ [; M& O# P( O
$ {' d& Y# X8 U: Q4 s
版主唔出警告,我地自己出住先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家覺唔覺D人有亂發貼既問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。