<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] RainRain趣"BLOG"BLOG"

Hello Hello~~歡迎黎到RainRain趣"BLOG"BLOG"

呢個post嘅主要目的係想記低一d本人毎天生活上的點點滴滴,
工作上嘅甜酸苦辣,我都會係呢到一一記低,希望各頑童多多支
持,留低腳毛,歡迎各位留言

[ Last edited by RainRainピ on 2007-1-29 at 02:37 PM ]
賀賀賀賀賀賀

無限支持Rain佬.......

無限支持Rain BLOG......

[ Last edited by BarristerSpring on 2007-1-29 at 03:01 PM ]
Originally posted by RainRainピ at 2007-1-29 02:21 PM:
:...
[center]RainRain 日記,必屬佳品
其待緊你d大作
(Rainrain私隱,無任歡迎)[/center]

[ Last edited by Triangel on 2007-1-29 at 03:01 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
01-28-2007   星期日   雨

因為今日放假,所以訓到10點幾至起身,之後同honey出左街食飯,
回家途中突然落"狗屎".....倆條友都做左"落湯雞"

好開心係EF開左呢個post,希望自己唔好又三分鐘熱度.......
Originally posted by BarristerSpring at 2007-1-29 02:56 PM:
賀賀賀賀賀賀...
春春你做左RainRainBLOG第一個客人,Thanks
歡迎除時留言~~~
Originally posted by RainRainピ at 2007.1.29 15:01:
01-28-2007   星期日   雨

因為今...
尋日有雨落過咩?
Originally posted by RainRainピ at 2007-1-29 03:05 PM:

歡迎除時留言~~~
私人醒 +6

Originally posted by Triangel at 2007-1-29 02:59 PM:

[center]... RainRain 日記,必屬佳品
記住多d入黎坐呀
Originally posted by Killer111 at 2007-1-29 03:07 PM:

尋日有雨落過咩?
Sorry,我話我住果到落雨...
Welcome Killer111~~
Originally posted by RainRainピ at 2007-1-29 03:05 PM:

歡迎除時留言~~~
差三分鐘個處 就比春春破左

你需唔需要我幫你move去 --> 游[氣]人間‧頑童俱樂部
好嗎?

[ Last edited by Triangel on 2007-1-29 at 03:15 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。