<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyc1 at 2007-1-30 12:45 PM:

加拿大東南部呀
你梗係住响美國西部啦, L.A. or San Diego呢d日日陽光普照地方
Toronto + Quebec..........
Originally posted by BarristerSpring at 2007-1-30 12:56 PM:

Toronto + Quebec..........
West of Toronto, home town of Blackberry
春春, u are from home town of Microsoft and Starbucks

[ Last edited by cyc1 on 2007-1-30 at 01:10 PM ]
Originally posted by Triangel at 2007-1-30 12:53 PM:

真係唔好意義。
個傻妹搞到你個場
我叫佢去訓左啦
he~~he~~never mind la,叫佢多d入黎玩啦..^^
Originally posted by RainRainピ at 2007-1-30 01:07 PM:

he~~he~~never mind la,叫佢多d入黎玩啦..^^
哪,你話架,
等佢同你熟d
佢寃住你唔放
你唔好後悔
7    6      5    4     3    2    1
唔會意思RainRain,响你呢度尋人,我想揾TriTri話俾佢知有人發偷拍帖呀
Originally posted by cyc1 at 2007-1-30 01:23 PM:
唔會意思RainRain,响你呢度尋人,我想揾TriTri話俾佢知有人發偷拍帖呀
Where where tell me where?
邊個敢大膽,
係唔係永仁哥
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by cyc1 at 2007-1-30 01:23 PM:
有關人仕已經做左野
Originally posted by Triangel at 2007-1-30 01:28 PM:

Where where tell me where?
邊個敢大膽,
係唔係永仁哥
Originally posted by cyc1 at 2007-1-30 01:33 PM:

1-30-2007   星期二   晴

之前有人問我點解唔用返舊id上黎,成千九幾分都唔用,
而用家下呢個id得咁少分.其實之前有成幾個月
都冇上EF係因為對呢到有d心淡,對某d人某d事覺到反感,
真係有諗過以後都唔上黎....其間去過好多forum,
始終都俾唔到嗰種感覺我,如果你問我係邊種感覺,我會答你
"係家嘅感覺".一種外人好難明白嘅感覺= =
所以我回來了................................................
就當重新俾一個機會自己及EF,重新認識大家...所以才選擇
用新嘅id!希望會有新嘅開始啦^^
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。