<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-9 18:44:

哥哥~~~哥哥~~ 我又要丫~~~~
妳嗰封?點止朱古力金幣吖...............
到時我點止"大出血"?直情"流血不止"啦~
Originally posted by clkgtr at 2007-2-9 18:51:

黑人用黑朱古力, 白人用白朱古力
黄人用乜?
拖肥糖呀..........?
咁紅人(印第安人) 呢?
Originally posted by clkgtr at 2007-2-9 18:59:

紅人咪就係用............................蘇丹紅 囉
你陣間比紅蕃劈咪叫我地救你呀吓~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-9 22:52:

唔要淨係流血呀~~~~ 

"人財兩失"添呀~~~~
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-10 01:48:

封quarter..我d窮等人家邊封得起quarter呀....
我今年都係封penny咋...
penny? 嘩~ 好耐無聽過人提起喇~
就好似無人會提五仙咁..............

penny 都殺~~~ 雙封唔該~~~
Originally posted by sakura310 at 2007-2-10 14:16:

你地講用咩朱古力做人哥part真係笑死我

新年呀,唉~~~
新年~新年~你係邊呀??~~
澳洲呢度真係一d新年氣氛都無
更難得的是...我竟然唔知新年就到,上到黎先記得><
利是ma...都唔方會有 XD
就算有,都要lor去還債(誰叫我在澳門買了很多figure+模型><...)

我班老友佢地個個都返哂澳門放新年假啦
得我一個係澳洲過一個唔存在ge新年
佢地仲衰到叫話今晚出黎飲野,叫我遊水返去搵佢地><

不如26fun新年派利是,每位會員送20分(日後唔扣除哥隻 )
sakura,係咁咖喇..........你呢種感受我地好多人都經歴過,無計啦,鬼叫身處喺異域咩~
有利是錢幫補家計還債,都叫好過無啦~

至於你班老友都算唔話得,仲識叫你遊水返去搵佢地,想當日我d 老友淨係識同我講:"最衰你唔喺度啦~" 咁咋~~~
呢d 老友真係邊度揾.........?

26fun新年派利是?[港男]年年有咖~ 可能今年仲多驚喜咖~
新年有我地你唔會悶嘅,放心啦~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-12 08:39:

真 ???

姐姐我第一個做顧客 ~~~~~~~~~~~~~
妳去做顧客啦~
我去做嫖客~
Originally posted by belibala at 2007-2-12 09:57:

wow, maybe too many girls for you these years so change taste to male.......................
我鍾意凹,唔鍾意凸噃~
Originally posted by belibala at 2007-2-12 10:53:

be careful, Linda will ask what it is
just tell her is somekind of insect, in triangle shape~
Originally posted by Triangel at 2007-2-12 11:34:

Give me a break,
You're not suppose me to be able to tell a 10 years old girl what is:
嫖客,顧客,性奴,大春,凹,凸
仲加埋隻(Tri flea)
根據"頑童大周周字典" (M.C.C. big jj dictionary),解釋如下:

嫖客: philanthropist for career gals~
顧客: customer 物得咯~
性奴: "奴" is one of the family name of chinese~
大春: big spring, kind of a traditional calendar of chinese. (好似大暑呀、大寒呀咁~ )
凹: keyhole
凸: key
(example:I insert my key into your keyhole。)
(我將我嘅凸放入你個凹度)
三角蚤:Tri flea, kind of an insect in triangle shape~

問你死未?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。