<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by RainRainピ at 2007-1-29 03:39 PM:

喂,甘生,你都幾過份喎.....入黎尋人呀
ok , 我昨去舊生聚會 , 但我果屆得三丁友去 , 超瘀 ...
Originally posted by wer at 2007-1-29 04:03 PM:

never mind.只要(total)有三十幾人已算多
但係係4屆就有三十幾人呢~~
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-2 01:41 PM:

得二千八百七十三個字咗喎...都唔夠三千...唔收貨
果度有二千八百七十三個字
咁我平時做工課咪交多成倍
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-25 11:33 PM:

就係因為未發育﹐所以佢咪嚇親咯………唉~ 我冇得發育ga la~唯有後天補救啦~
其實我e+覺得隆奶都ok , 因為d av好明顯
但我一樣興奮~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-18 09:26 PM:
2007/03/18 晚上

今日同結他手傾...
咁當初就留係台北拉~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-28 09:55 PM:

留係台北識個台灣靚仔嫁台灣佬~~~~

話時話﹐台灣D仔靚唔靚仔? 老實講喎~
咪同香港差無幾~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-28 10:10 PM:

哦………  
我識過一個台灣人﹐佢係我出世以黎見過最靚仔ge 男人…… 至今念念不忘~~
咁你又覺得香港多唔多靚仔呀~?
我個學長咪係羅~~去比賽比女撩~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。