<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » |我地一齊默禱2分鐘,向好友雞仔,EF副版主,套圖之神, 致敬 |
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-1-31 01:14 PM:

甘國武---改邪歸正
睇怕冇呢日
Originally posted by d228216 at 2007-1-31 01:14 PM:
雞仔慘變荷包蛋, 股市即刻上二萬,
雞仔慘變荷包蛋, 蓮達吉涕冇得玩,
雞仔慘變荷包蛋, 咸濕貼圖唔過版,
雞仔慘變荷包蛋, 雞仔慘變荷包蛋!
敢精境,笑到噴飯
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by belibala at 2007-1-31 01:07 PM:
下個月7号, 雞仔頭7, 到時再上黎默哀
有冇人用荷包蛋做頭7默哀架?
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-1-31 01:32 PM:

有冇人用荷包蛋做頭7默哀架?
起碼幾兩孖蒸甘啦
嚇...... 究竟發生左咩事???  
OO~
我們的黃色小雞瓜左呀?
一話係發生左d咩事?

定還是係個玩笑黎ja=.=
雞雞,你安心去啦
我哋會幫你打堂齋,做場法事;
放心,到時一定會有破地獄, 屬、屬同屬嘅好友今年相沖,請到時回避一下
行過奈何橋,飲埋碗孟婆湯,今世嘅嘢你就忘記咖啦
我哋會永遠記住EF副版主,套圖之神

[ Last edited by cyc1 on 2007-1-31 at 04:44 PM ]
一上黎就見到............
Originally posted by sakura310 at 2007-1-31 03:50 PM:
OO~
我們的黃色小雞瓜左呀?
一話係發生左d咩事?

定還是係個玩笑黎ja=.=
聼講係因為發露點相太多,俾D版主通柜時出咗事
我們永遠懷念你~~~雞仔
希望雞仔安息
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » |我地一齊默禱2分鐘,向好友雞仔,EF副版主,套圖之神, 致敬 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。