<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有咩示愛方法係work架?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 152634987 at 2007-4-14 00:28:
要睇下個女仔係咩人喎........
講真....你搞咩花神都好啦,最後咪又係要個女仔中意你先得
我建義唔好咁急law~~慢慢發展下先啦...
少感情基礎好危險
非常同意

(唔好意思)講得直接D..開頭相識,為左 俾對方一個好印象。
好多時 或者,通常都會比較 含蓄 一 D..(人之常情
(即系扮曬野。。。最初唔多唔少 梗系 將自己D“好野”。。收收埋埋

既然  “怕食酸野”   就不如。。。先瞭解對方性格多一D…
想“一擊即中”, 有D 策略 的話 ,“命中率” 會唔會稍為 比較高少少 呢?
安排多D機會親近她。。例如:一齊出多D街先。
相方接觸機會多左。。
比多D 好感 對方。對方認同自己既時候,把握 會唔會大D 呢?
如果可以 最好由其他途徑收集多D 唔同既“情報” 最簡單對方喜好,打扮。等
收夠料 之後。。。。
再 諗諗, 分析下 對方 系咪真系 你自己想揾 既 TARGET,
諗下 自己既 價值觀 又系咪 同 對方 差唔多 呢?

萬事OK…的話。。就
梗系 揾個時間 約 距 。。。再 “曬冷”(試探)。。
不過  要人地 “硬食” 自己  就  唔系人人 都  啃得“樂”。
所以事前功夫就唔可以馬馬虎虎

探過 路。。。認為 對方 都真系 OK 自己 又 “食硬” 既話。。就 真系要 Action
“中古”語有雲, “橋唔怕舊。。最緊要受”
不如 膽粗粗 老土D    黎 一 招  “揾手”突擊 。
條街 越多人多越好。。
過馬路(紅綠燈)前, 穀盡  D  POWER  ,  一轉燈就 輕輕。。拖住 對方 只 “手”
溫尤D 好 冷靜   同距 講。。“不如 一齊過 馬路”
對方有FEEL 又唔系0甘大力放手 肯同你一齊過左條馬路既話。。。即系。。。

祝 樓主 順風順水。。唔駛分期付款  。 一 "剔" 過 Pass 啦。。。

[ Last edited by vv1668vv on 2007-4-14 at 03:34 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-14 13:46:

點知,對方話:紅燈喎大佬................

突然諗到咋,咪打我呀~~~ 
0甘 就 仲 0岩。。。。食住上。。。

乘機 拖 實 D 添。。。。。。。
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-14 14:06:

一齊攬住死咁悲壯
哦。。。可以  再冷靜 D   同距講。。。。

兄弟。。。
有今生無來世。。兩脅插刀。。。。。
有乜野事一定有安家費。。
SORRY   SORRY…..一時手快快  ↑ 打錯字。。。

應該系。。。。“保險費”   
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-14 16:50:

一樣啫............都係賠錢之嘛.........
嘩。。我0甘 樣 講 野。。。。。
有少少驚驚地 比人警告 ,
哩個POST 分分鐘要出    PG家長指引  。。

安家費。。。。。可能系“奶”野。。之後先至俾。。。
保險費。。。。。有無事都好,個個月都要 俾。。。

個個月 都比。。。就好似。。“家用” 0甘 樣。。
你話 溫馨 唔 溫馨 呢。。版主。。。
Originally posted by BOYDWAN at 2007-4-14 18:24:

溫馨~
溫馨到分分鐘你唔比...
美人版主  一向 都 “廣開言論 領導有方”
而且。。EF各位大大“眉精眼企,精明過人” , 很有見地。
應該 就 斷斷唔會 因為 小民 一兩句說話 就。。
左右 距地 既決定 既。。

不過,如有開罪之處。。真系請多多包涵。

…謝謝版主 “法拉利式 既 溫馨提示”
今晚 就 帶埋D  溫馨提示  投入 祖國  既 懷抱。。
小民 就此先行告退。。。請請
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有咩示愛方法係work架?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。