<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 小妹嫁左啦!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2007-2-3 02:08:

多謝曬
你真係有心.........

p.s: 香港少左個單身醜女, 你地可以放心!!
極樂妳唔駛安慰我地喇............
專家話十個嫁比人嘅女性十個都一定好靚女咖~

幾時去honey moon 呀? 去邊度呀?
恭喜wor~~

咁而家咪即係做左人妻~~
極樂姐~恭喜哂yo^^
以後就做個開心ge少奶奶~

錢使左就算啦~
開心同幸福ge回憶買唔到ga ma

總之以後就夫妻同心,就其利斷金~

不過第時除左"嗅"bb之外,要多d上黎搵我地yo^^
Congrat to your merriage, sis~ Haven't seen you for a while la~ Wish you all teh Best la~ Can't wait to see you bb's foto. Remember to show us after he's born~

So, when will you guys go to honeymoon ar? Where will that be? Tell us la~

Best wishes FOR YOU2~
Originally posted by 極樂 at 2007-2-3 12:18 AM:
小妹嫁左啦!!! .......
...
真係恭喜哂你!我們好似同你一齊成想咁……我仲記得前排聽到你有個小寶寶,大家都不知幾雀耀,不經不覺已經結婚了……真係開心。小寶寶健康活潑嗎?一切都要小心喲!去度蜜月都要小心啲,唔好玩得咁盡!

期望再聽到你告訴我們小寶出來了、小寶學爬了、小寶上學了、小寶偕媽媽一起上來26fun耍樂……祝幸福快樂!
Originally posted by specificness at 2007-2-3 09:20 AM:

真係恭喜哂你!我們好似同你一齊成想咁…...
是「成長」,不是「成想」……想是太興奮了

Originally posted by 極樂 at 2007-2-3 02:07:

唔計禮金.....
大概用左十萬.......
恭喜恭喜!
七萬元...
希望妳頂得住啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-3 01:39 AM:

恭喜哂極樂!:...
加人分ge 都加分~~~~
Originally posted by 極樂 at 2007-2-3 12:18 AM:
琴日....1/2 正式註冊同擺酒.......
...
極樂姐姐

好抱歉當妳publish 呢個消息o個時﹐我因為做o野太累訓到成個死豬咁………

anyway﹐都有隻衰佬加o左妳分咯﹐咁我諗我唔駛加ga la~~

見到妳同自己心愛ge人共偕連理真係非常十分幸福呀… 身為單身醜女ge 我十分羨慕( 咪話唔係呀﹐結O左婚O個D先叫靚女﹐單身O個D全部係醜女黎咖~ )~希望以後可以見到妳不斷分享妳ge 婚姻同湊BB 經歷俾我O地呢班單身仔囡知啦……… 真係好期待呀…… 仲有講o下擺酒d 趣事呀… 咁樣囉~

雖然似乎現實中有好多問題要去解決﹐不過我諗肯定會夫妻同心﹐其利斷金ge!!!! 極樂姐姐一定要抱持樂觀ge 心態去面對呢一切~

雖然各位版友都講過晒啦﹐最後都唔少得要祝妳白頭到老﹐永結同心﹐年生貴子!

(p.s.難得戀愛板有喜事﹐呢個board 只要有人講恭喜就實有分加~)
咦?講恭喜就有分加拿?咁係咪我講十次恭就有十分?

美人邊會醜呀~美人係ef戀愛版ge靚版主黎ga ma
美人快d post d相出黎同大家分享下啦(不過我依然好掛住你表妹yo)

係wor~極樂姐~小寶寶大約幾時出世呀?
你同你上司講左你有左未呀?
我真係驚你太操勞影響個胎呀~

而且,同你d同事講,你有左,佢地咩都就哂你,咁你咪唔使做咁多野lor,但係人工又照收wor
你會享有好多我地男仔(人)無ge福利ga haha
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 小妹嫁左啦!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。