<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 小妹嫁左啦!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-3 01:39 AM:

恭喜哂極樂!:...
加人分ge 都加分~~~~
Originally posted by 極樂 at 2007-2-3 12:18 AM:
琴日....1/2 正式註冊同擺酒.......
...
極樂姐姐

好抱歉當妳publish 呢個消息o個時﹐我因為做o野太累訓到成個死豬咁………

anyway﹐都有隻衰佬加o左妳分咯﹐咁我諗我唔駛加ga la~~

見到妳同自己心愛ge人共偕連理真係非常十分幸福呀… 身為單身醜女ge 我十分羨慕( 咪話唔係呀﹐結O左婚O個D先叫靚女﹐單身O個D全部係醜女黎咖~ )~希望以後可以見到妳不斷分享妳ge 婚姻同湊BB 經歷俾我O地呢班單身仔囡知啦……… 真係好期待呀…… 仲有講o下擺酒d 趣事呀… 咁樣囉~

雖然似乎現實中有好多問題要去解決﹐不過我諗肯定會夫妻同心﹐其利斷金ge!!!! 極樂姐姐一定要抱持樂觀ge 心態去面對呢一切~

雖然各位版友都講過晒啦﹐最後都唔少得要祝妳白頭到老﹐永結同心﹐年生貴子!

(p.s.難得戀愛板有喜事﹐呢個board 只要有人講恭喜就實有分加~)
Originally posted by sakura310 at 2007-2-3 06:13 PM:
明明唔係我結婚
我都唔知開心d咩
但...
其實我都好開心﹐而ef 其實亦係我第一個駐足ge 網站……… 呢度俾到我family ge 感覺ga~~
Originally posted by hold_find at 2007-2-3 06:17 PM:
一生人一次!恭喜曬!:cl...
呢個正  !!!!
Originally posted by 左輪仔 at 2007-2-3 06:06 PM:
恭喜哂呀
祝你迎婚愉快,兩人開開心心

我地終於有人真真正正咁起義成功呀

[size=-2]唔知有冇d姐妹相比我地睇下呢
係丫﹐o係度成兩三年啦﹐都未見過呢個版有喜事﹐起義成功…

不如叫極樂直接介紹d 姐妹俾你啦~
Originally posted by 5kownwor at 2007-2-3 09:14 PM:
雖然我唔係好多時候晌e個板出現 ,
但見到你結婚 ,我點都要恭喜你!!
俾心機儲錢AR ,相信好快會做富婆la ,haha!
咦呢個post 釣返d 潛水魚出黎噃~~~ 太好lum~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-2-4 12:57 AM:
嫁比我 ma ?   .____. v
阿仔你做乜 ?
Originally posted by Beelzebub at 2007-2-4 01:34 AM:

no problem~
20 times per night~
............................................................................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 小妹嫁左啦!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。