<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 小妹嫁左啦!!!
返回列表 回復 發帖

小妹嫁左啦!!!

琴日....1/2 正式註冊同擺酒.......
好彩有一班兄弟姐妹幫手......
所以一切順利~~

不過.....去到總結花費, 真係一額汗....
計計下都唔敢計.....
等張卡數黎埋先算!!!
Originally posted by rongol at 2007-2-3 12:33 AM:
Congratulations.......
埋左大數post出黎睇下,起碼第時知道個價呀唔該
唔計禮金.....
大概用左十萬.....
收唔收得返就視乎你收既人情啦....

我可能要嘔7萬出黎........
條數未計清,
可能遲d post個list出黎, 等大家有個心理準備!!
Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-3 01:39 AM:

恭喜哂極樂!:...
多謝曬
你真係有心.........

p.s: 香港少左個單身醜女, 你地可以放心!!
多謝曬各位~~

我地諗住唔去旅行住,
因為真係無錢......

我本來係1月16號去check下bb.....
點知原來我一開始就攪錯日子....
仲以為係1月19號......所以遲左去....
黎緊2月6號就再去check過.....
希望bb健健康康啦~~

依家要儲錢搬屋同俾bb用.......
Originally posted by 1989 at 2007-2-7 08:04 PM:
路過唔識,但係恭喜你呀~~@_@"
...
有心
我同佢拍拖都拍左 7 年架啦~~
所以第一個7年無問題
Originally posted by mycomic2005 at 2007-2-7 06:39 PM:
恭喜恭喜~
去邊度密月呀?
無錢去渡蜜月丫~~
又無時間, 又粗身大細........
Originally posted by vv1668vv at 2007-2-6 07:41 PM:
極樂姐姐。。

可唔可以 分享下。。
出嫁 前  同 出嫁 後 既 分別 呢?
好坦白講......
心情上無分別~~
唯一緊張, 只係上台講野果陣......
其他時間都超平靜....

生活上, 就係無得飲媽子靚湯,
以前差唔多日日飲, 依家日日食外賣.........

最最最最最大分別.....
就係銀行戶口既錢, 由幾萬.....變到得幾千.........
仲有機會負資產!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 小妹嫁左啦!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。