<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 結婚洗費
返回列表 回復 發帖
你係邊度擺酒?
酒店?靚d既酒樓 定係一般酒樓
哇~~咁我咪差唔多要開始儲定錢? haha
係澳洲搵錢,等時返澳門洗,呢個方法諗得過wor...
我係度都唔知要做幾多年先有咁多錢~唉~~
当前的结婚消费出现了畸形化趋势,铺张太过严重.
Originally posted by 極樂 at  10:26 PM:
擺酒(16圍): $68480 (因為要當晚俾錢,...
開門利是: $1400 (本來$999.9, 當然姐妹唔會咁易放過佢地, 俾下俾下就呢個價)
咁唔好意頭都.......
100k!!!!wah...u spend a lot woo..sigh,no money not need to get marry loh.expensive hoo^^"
Originally posted by 12d3 at 2007-2-7 01:55 AM:
很詳盡啊~

極樂你有冇租花車? 簽紙駛唔駛律師費?
無租花車, 係靠朋友借車.....每架車封返封利是俾人囉.....
封幾多唔知, 由我老公攪~~好似$200-$500.

唔記得添~~註冊用左$1550, $1200 由伊甸園收, $350 由政府收.......
Originally posted by 阿感 at 2007-2-7 08:23 PM:

咁唔好意頭都.......
佢都唔知俾左幾多利是,
姐妹搶下一封搶下一封......
所以都無辦法
Originally posted by 王晶 at 2007-2-7 02:19 PM:
你係邊度擺酒?
酒店?靚d既酒樓 定係一般酒樓
美心酒樓........
已經揀最平果個plan....
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-7 01:48 PM:

咁呢D錢係未當禮光呀?大概有幾多呀?
係~~
禮金 3萬
錢我又唔怕比,10零廿萬唔係問題,
最大問題係睇見都煩,要攪咁多野
呢度我睇你起碼都用左幾個月時間
黎預備~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 結婚洗費

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。