<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 情人節單身人士中心
返回列表 回復 發帖

好想.......

好想有...
熊黛林, 周汶錡, AmandaS, 傅穎, 楊愛瑾, 舒淇,  陳慧琳,
朱茵, 蔡少芬...many many more
...陪下, Hug下....

情人節快樂!!!
單身情人節真係好慘> <好想快D過一個熱戀情人節> <
希望呢到各位人兄早日搵好另一半啦> <
Originally posted by specificness at 2007-2-14 07:07 PM:
哈哈,也別想得太悲,正因為我們孤形隻影,才會有緣今天在此相會,對不?也許有兄弟姊妹在今晚這裡找到自己的另一半呢!hehe

EF cubid where are you?? Love arrows....
Originally posted by 小强 at 2007-2-14 07:09 PM:
好想有...
熊黛林, 周汶錡, AmandaS,...
你想得太遠了
Originally posted by ronald001120 at 2007-2-14 06:50 PM:
我都係單身
單左1x年
都係甘過
情人節係一個呃錢既日子
無咩特別
南韓既情人節比香港更呃錢
當地政府左為搵錢
就每月既14日創造個類似情人節既日子
個個節日都送唔同既野 食唔同既野
搞到每個月都有情人節
Originally posted by SCM at 2007-2-14 07:13 PM:

當地政府左為搵錢
搞到每個月都有情人節
咁都得..
SCM兄到過南韓嗎
Originally posted by SCM at 2007-2-14 07:13 PM:

當地政府左為搵錢
搞到每個月都有情人節
哈,對,韓的情人節氾濫,唔怪得帶動到佢啲愛情片一樣氾濫……………故事仲……
Originally posted by specificness at 2007-2-14 07:18 PM:

哈,對,韓的情人節氾濫,唔怪得帶動到佢啲愛情片一樣氾濫……………故事仲……
南韓愛情片出名鐘意拖長節奏
而且極多感動位
Originally posted by sdfdsf at 2007-2-14 07:23 PM:

南韓愛情片出名鐘意拖長節奏
而且極多感動位
對!君不見誠俊哥集集都要總計喊足十五分鐘,而每套劇集都不免有人失憶、絕症和棒打鴛鴦!今晚大家悶悶地,不妨攞佢地出黎,陪自己一晚…………如果你地真係悶得咁緊要……

我就寧願喺度同大家吹下水勒……
Originally posted by specificness at 2007-2-14 07:29 PM:

對!君不見誠俊哥集集都要總計喊...
本人對這類片子不太感興趣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 情人節單身人士中心

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。